Ahojte, zajtra ma caka hysteroskopia. Mam 28 r. Mam prist rano do nemocnice na 7:30. Isla som si uz lahnut, ale mam stres a myslienkami som pri zajtrajsom zakroku. Mam strach z anestezie a moznych komplikacii. Zaroven ma uz 3 dni boli chrbat a preraza mi to pravdepodobne z hrudnej pod rebra. Citim bolest pri dotyku pod lavym rebrom. V pondelok som bola na fyzio, ta mi to trosku uvolnila makkymi technikami no citim pod rebrom nadotyk akoby svalovku. Moze ist o nieco ine ? Mam to spomenut anesteziologovi ? Nechcem riesit nejaku somarinu. Chcem sa opytat, ake ste mali vedlajsie ucinky celkovej anestezie ? Vdaka 😊
Ja som hysteroskopiu v celkovej narkóze absolvovala minulé leto, bolo to úplne v pohode. Tá narkóza je krátkodobá, keď sa prebudíš, budeš sa cítiť výborne, ako by si si výdatne pospala. Je to veľmi osviežujúce. Aj zaspávanie do narkózy je veľmi príjemné. Uži si to. 🍀 Spomeň pre istotu Tvoju bolesť, ale myslím si, že to zajtrajší zákrok neovplyvní.
Presne ako píše pani nadomnou, uži si zaspávanie do narkózy, je to perfektný pocit :D keď mi robili laparoskopiu, tiež som sa bála že po narkóze mi bude zle a budem vracať a vôbec.. len som si proste ležala potom do konca dňa... Neboj sa 🙂
Dobré ráno, verím, že strach zo zákroku Ťa už opustil. 😊😊 Naozaj je to úplná pohodička. ☺️ Relaxuj a po zobudení, keď sa Ti bude chcieť, poreferuj, ako sa cítiš. Uvidíš, je to super. 🤩
nemaj obavy je to veľmi rýchly zákrok ja som ho dala bez narkozy, to bol taký malý pôrod