Stres zo zajtrajšej hysteroskopie a bolesť na hrudi chrbtice

9. aug 2022

Ahojte, zajtra ma caka hysteroskopia. Mam 28 r. Mam prist rano do nemocnice na 7:30. Isla som si uz lahnut, ale mam stres a myslienkami som pri zajtrajsom zakroku. Mam strach z anestezie a moznych komplikacii. Zaroven ma uz 3 dni boli chrbat a preraza mi to pravdepodobne z hrudnej pod rebra. Citim bolest pri dotyku pod lavym rebrom. V pondelok som bola na fyzio, ta mi to trosku uvolnila makkymi technikami no citim pod rebrom nadotyk akoby svalovku. Moze ist o nieco ine ? Mam to spomenut anesteziologovi ? Nechcem riesit nejaku somarinu. Chcem sa opytat, ake ste mali vedlajsie ucinky celkovej anestezie ? Vdaka 😊

adula1234
9. aug 2022

nemaj obavy je to veľmi rýchly zákrok ja som ho dala bez narkozy, to bol taký malý pôrod

mijunik
9. aug 2022

Ja som hysteroskopiu v celkovej narkóze absolvovala minulé leto, bolo to úplne v pohode. Tá narkóza je krátkodobá, keď sa prebudíš, budeš sa cítiť výborne, ako by si si výdatne pospala. Je to veľmi osviežujúce. Aj zaspávanie do narkózy je veľmi príjemné. Uži si to. 🍀 Spomeň pre istotu Tvoju bolesť, ale myslím si, že to zajtrajší zákrok neovplyvní.

buberova
10. aug 2022

Presne ako píše pani nadomnou, uži si zaspávanie do narkózy, je to perfektný pocit :D keď mi robili laparoskopiu, tiež som sa bála že po narkóze mi bude zle a budem vracať a vôbec.. len som si proste ležala potom do konca dňa... Neboj sa 🙂

mijunik
10. aug 2022

Dobré ráno, verím, že strach zo zákroku Ťa už opustil. 😊😊 Naozaj je to úplná pohodička. ☺️ Relaxuj a po zobudení, keď sa Ti bude chcieť, poreferuj, ako sa cítiš. Uvidíš, je to super. 🤩

autor
11. aug 2022

@buberova
@mijunik ahojte, nakoniec som bola az dnes, a vobec si nepamatam ani akonsom zaspala len mi pichli narkozu a potom som sa zobudila uz na izbe 😅 mam trosku bolesti, silnejsie krvacam ale da sa to zvladnut, uz ma aj pustili domov