Dobrý deň.
Boli by ste v práci ktorá vas neskutočne stresuje?
Pracujem tu 5 týždeň, z toho len druhý aktívne, predtým bolo školenie. Podmienky pracovné sú super, no je to psychicky náročná práca a aj zodpovedná. Myslíte že stačí vydržať a prejde to?
@limoncino je to telefonicky poradca pre jednu firmu, treba vedieť enormne množstvo informácií, do toho volajú nahnevaní ľudia. A ja mam stres lebo ešte všetko neviem, a bojím sa proste... Ale tak skúsim vydržať
kazde zaucanie je tazke, kym si osvoji potrebne informácie, budes ista v odpovediach... chce to iba cas. rovnako ak volaju nahnevaní ludia, musis sa vediet odosobnit. Nenadávaju tebe osobne, ale hneva ich nejaka situácia (s ktorou ty nemás nic spolocne). .... Nie su to tvoje konflikty, tak to tak ber, ze zlozis telefon a neriesis nejakeho negativne naladeneho cloveka.
Tak toto by som napríklad ja nemohla robiť, to klobúk dole. Mne stačia maily od nahnevaných dodávateľov 😄
@limoncino mne az tí zákazníci tak nevadia, to viem ze nie je priamo na moju osobu aj ked teda je to nepríjemné, len je to dosť tlak. Začínali sme 10 a teraz sme tam 4 ludia..
Tak asi si na túto pozíciu vhodná keď si ostala, tak len vydržať, ono sa to utrasie
Toto by som ja nemohla robiť, aby mi v kuse denne niekto pomaly nadával, aj keď viem že to je práca, proste nie za tie nervy to nestojí
Každý začiatok je ťažký. Možno o mesiac na to budeš pozerať inak, neviem čo robíš, ale ak sa to ani po mesiaci nezlepsi, vždy môžeš odísť v skúšobnej dobe, ta nie je len pre zamestnávateľa ale aj pre zamestnanca