Ako sa upokojiť ? Čo mi pomoze ? viem že je to možno trapne ale mám stres, z toho mám zimnicu, nedokážem nič zjest
@kukuleinka18 tak asi sa len upokojovat, ze zvladli to iní, zvladnes aj ty, potom sa pripravit poriadne, na tieto pisomne mozno si zopakovat slohove styly, gramatiku, ak mas s niecim obcas problem. No a ak sa drvíš na ne az privela, tak zvolni, urob si caj na nervy, stretni sa s niekym, komu sa budes moct vyrozpravat z toho, coho sa obavas… casto to zaberie nejako si to v hlave ulozit a prijat to, co nas caka lepsie.
@kukuleinka18 chápem ta, nieje to trápne, ja som mala stres pred každou skúškou. Ale vekom stále menší a menší. Na posledné štátnice som šla už vysmiata a to som pred prvými skúškami takmer zvracala. Pomohlo mi jedine to, že som preto urobila maximum, je veľká šanca, že to urobím a aj keď nie, nič sa nedeje, existuje aj ďalší pokus. A tak všeobecne, pomáha čaj z medovky, lubovnika, a kebyže je veľmi zle, tak nejaké voľnopredajné lieky, napr. Sedatif, alebo Persen. Držím prsty, dáš to 🙂
@patus_2 guajacuran je tiež na stres ? Pretože ten mám doma. Dakujwm pekne a verim to 🙂
@kukuleinka18 mne pri maturite či skúškach na VŠ pomáhali dychové cvičenia (nájdeš napr na youtube), prechádzky, pravidelná príprava a prestávky medzi učením a magnézium🙂