Stres kvôli zhoršenému stavu pri Covide

29. jan 2022

Ahoj, mám pocit tlaku na hrudi, horšie sa mi dýcha, stále sa musím zhlboka nadychovať. Veľmi ma to stresuje a bojím sa ďalšieho zhoršenia. Aké lieky ste brali na tieto príznaky? Zakaslem len párkrat za deň. Včera som mala žalúdočné problémy a trocha zvýšenú teplotu, potešila som sa večer, že už to mám "za sebou" a ráno toto.

autor
29. jan 2022

Dr som zatiaľ nekontaktovala pretože až dnes som bola na pcr a ešte som nemam výsledok, príznaky len žalúdočné tak som jej nevolala

diamond007
29. jan 2022

Stres ti nepomôže určite.
Nastav si to hlavne hlavu a neprivolavaj si to, čo nechces

eriksonka1234
29. jan 2022

Isoprinosin, ivermektin, poprípade zvážiť Atb.

autor
29. jan 2022

@diamond007 Cez deň som normálne fungovala, pratala, žehlila, hrala s deťmi schovávačku, trocha som cítila zadychanie ale v pohode. Teraz už spia mňa napádajú blbosti, asi zobudím manžela nech sa mi trocha povenuje, nech nestresujem

autor
29. jan 2022

@eriksonka1234 ATB môžem riešiť až v pondelok, ostatné sú na predpis ?

21oktober
29. jan 2022

ak máš stres zvyšuje sa ti tlak . Vyšší tlak spôsobuje problém s nadýchnutím . Odmeraj si najprv tlak. Si očkovaná ?

lucindav
29. jan 2022

Aj ja som mala pri covide po nociach podobne pocity, že akosi sa neviem nadýchnuť do plných pľúc.. ale cez deň s deťmi ok, žiaden kasel, len únava a strata cuchu a chuti. Až večer keď som uložila deti tak som akoby začala premýšľať o blbostiach.. spatne to vyhodnocujem že som si to privodila stresom a nebolo to covidom. Tým nechcem povedať že je to aj tvoj prípad, ale je to nepríjemne, skus sa trosku skludnit, možno to pomôže..

eriksonka1234
29. jan 2022

Viac menej áno. Aj keď ivermektin neviem ci zoženieš. Možno to bude u teba, len psychika

dzulli1980
29. jan 2022

Daj si magnézium, pomôže Ti.

lenuska9999
29. jan 2022

Môže to byť aj zo stresu ten tlak na hrudi a zhoršené dýchanie. Treba sa upokojiť a hlavne myslieť pozitívne. Skus zrelaxovať, urobiť si teply kúpeľ, pustiť relaxacnu hudbu, potom si urobiť nejaký upokojujúci čaj na spanie.. a ak aj budeš pozitívna, tak zavolaj lekárke a počúvaj hlavne jen rady. ATB ti pomôžu akurát pri pridružených bakteriálnych infekciách atď,.. keď máš covid máš oslabenú imunitu, preto môžeš nejakú takú pridruzenu bakteriálne infekciu dostať. Ale ATB ti na covid nepomôžu, pretože Covid je vírus.. co môžeš začať brat sú vitamíny, s tým nikdy nič nepokazís. Hlavne v tomto zimnom období, kedy je človek tak ci tak náchylný na rôzne choroby 🙂 držím palce nech všetko dopadne co najlepšie

21oktober
29. jan 2022

Ja som dvakrát očkovaná , môj manžel trikrát , . Môj manžel má ľahkú nádchu a ja som mala jeden deň silné bolesti hlavy a nevolnosť od žalúdka. Dnes sa cítim podstatne lepšie, pridala sa pomerne silná nádcha a trocha kašeľ ale strach nemám . Daj si magnézium na noc.

jjanulienka
29. jan 2022

Určite isoprinosine čím skôr, atb dávajú až keď je teplota nad 38,5 tri dni

autor
29. jan 2022

@21oktober áno som 2x očkovaná

autor
29. jan 2022

@lenuska9999 vitamíny berieš céčko, dečko

autor
29. jan 2022

@lenuska9999 beriem

autor
29. jan 2022

@jjanulienka na predpis?

larazivago
29. jan 2022

@eriksonka1234 choďte už niekde s tým ivermektinom!!!

saja1
29. jan 2022

Zozen si oxymeter a velmi lahko zistis ci zbytocne stresujes. Aj ta to ukludni.

loliki
29. jan 2022

Mne ten tlak na druhý deň už zmizol. Ale prínosové dutiny som mala chytené, Tak som si dala Modafen a Sinupret.

jjanulienka
29. jan 2022

Áno isoprinosine je na predpis, skús zatiaľ obvolat známych či im nejaký neostal treba ho začať brat čo nasjkôr. Držím palce

sovica
29. jan 2022

Autorka, súhlasím so @saja1, kúp si v lekárni oxymeter a meraj saturáciu kyslíka. Pri Covid pacientoch sa meria cca 3x do dňa. U zdravého človeka sú dobré hodnoty 95−99%, ak to klesne na 90−94 % mala by si spozornieť, ak by hodnota saturácie klesla pod 90 % treba volať záchranku.
Ako píšu kočky vyššie, ten tlak na hrudi a zhoršené dýchanie môže byť aj stresom. Mysli pozitívne a hlavne veľa oddychuj. Písala si, že normálne funguješ, upratuješ, žehlíš. Vykašli sa teraz na to. Telo potrebuje oddychovať!
A zvýš dávky C-čka, D-čka a zinku. Skoré uzdravenie prajem👍🍀

fiffinkaa
30. jan 2022

Ja tiež radim isoprinosin v kombinácii s IVM, zinkom Dckom a Cckom. Z vlastnej skúsenosti my sme boli s touto kombi do 5 dní fit. Teraz to ma kamoška s celou rodinou..deti sú v pohode, jej muž si dal IVM po par dňoch pohoda, už pracuje a deti chodia do skoly. Ona sa bála IVM a už 17 deň je mimo provozu.

Pokiaľ nemáte osobnú skúsenosť s IVM tak nepíšte.

Prajem skore uzdravenie, držte sa.

travelllerka
30. jan 2022

Treba oximeter a tlakomer. Ja mávam tlak na hrudi aj z vyššieho typu, to je pri chorobe bezne

travelllerka
30. jan 2022

*tepu

mogaa
30. jan 2022

treba si hlavne uvedomiť že "liek" na covid je jedine antivirotikum....u nás je zatiaľ len jedno a to je účinné cca na 50%, Pfizer už začal používať aj druhé antivirotikum špeciálne na covid a tam je účinnosť na 80-90%, ale to sa k nám tak skoro ani nedostane.....ostatné "lieky" sú skôr kozmetická záležitosť....Isoprinosin je len na podporu imunity ako napr. betaglukány, ATB pomôžu len pri bakteriálnej infekcii(nie vírusovej), Ivermektín sa javí skôr ako placebo, v nemocniciach sa neosvečil...pri covide je bežné že každý deň môžu byť uplne iné príznaky....to čo popisuješ nie je spôsobené ani tak covidom ako psychikou....takže dať sa do kludu, nerozmýšlať nad blbosťami a veriť že po ár dňoch budeš ok.....na psychiku by ti pomohli len AD a tie sú zbytočné, keďže je to len krátkodobé

janinah
30. jan 2022

Hlavne sa o liečbe ráď s lekárom a nie s laikmi na nete.potom budeš do seba pchať bludy ako ivermectin a parazity zrejme nemáš.Pokial to pretrváva tak môžeš volať alebo ísť na vyšetrenie na covid infekčnu amb.v nemocnici.Ak to vieš vydržať do zajtra tak ráno volaj svojmu obv.dr...oximeter je dobrá rada.ak ti ho vie niekto doniesť.

dzina007
30. jan 2022

Skus zavolat aj lekarovi. Ja ked som mala pozit domzvi antigen liejy som dostala skor ako vysiel PCR. Dostala som isoprionosine, anopyrin atb pre istotu ak by sa to zhorsovalo a novalgin. Mozno aj preto aom dala covid v pohode ze lekarka necakala na vysledky.

lucia147852
30. jan 2022

No prvá chyba že si fungovala normálne. Si chorá, máš oddychovať. Toto mi zdôrazňovala moja imunologicka. Aj keby nemám príznaky oddychovať. Nasadiť mega dávky C, D,B, zinok, Isoprinosine najlepšie už ale pri prvých priznakoch, možno budú treba aj antibiotika. Volaj zajtra k dr a lieč sa. Domácnosť počká a aj deti pár dni s rozprávkou prežijú

larazivago
30. jan 2022

@fiffinkaa rady s ivermektinom dávajte až po tom, ako pre beriete za osobu zodpovednosť. IVM škodí, a už vôbec nepomáha pri Covide.

luccija
30. jan 2022

Aj moj muž to mal 2 t taký pocit tlaku na hrudi RTG mal dobrý aj psychika robí svoje