Stres a schudnutie

pupetko263
19. máj 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa poradiť vážila som 62 kg mala som dosť stresujúce obdobie syn mal prijímanie nejedla som pravidelne a schudla som 60,9 kg vážim sa každý deň už mi z toho šibe môže to byť zo stresu asi by som sa nemala vážiť každý deň normálne mám z toho stres že nemám tú svoju váhu čo som mala je to normálne?

anjelicek26
19. máj 2023

Na toto si sa tu pred par dnami pytala, to ti fakt niekto povedal, ze schudnut kilo zo stresu je "nenormalne"? Kto prosim ta?

dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

Naco sa kazdy den vazis, co si novorodenec? ved 1kg je nieco, co si clovek ani nevsimne.

zuzkacik4
19. máj 2023

Akoze, mne vaha bezne kolise +-2kg v zavislosti od toho, v akej faze cyklu sa nachadzam...vobec to nemusis mat zo stresu a uz vobec to riesit a stresovat...1kg je uplne nic..

lavender94
19. máj 2023

@pupetko263 bože veď jedno kilo ani nemôžeš cítiť. Ja mám bežne večer o dve kilá viac ako ráno. Chudnutie zo strasu by bolo, keby schudnes 10 kíl

zdenka11081983
19. máj 2023

@pupetko263 určite smer psychiater...nie kvôli váhe..

zuzubb007
19. máj 2023

To je snad vtip riesit kilo schudnutia, vsak to kazdy den mi beha kilo hore dole, veru tu je uz iny problem

pupetko263
autor
20. máj 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@zdenka11081983 ja tu nikoho neurážam pýtala som sa len na názor

janai1
20. máj 2023

@pupetko263 a kde ťa ona uráža? Všetci si tu myslíme ze potrebuješ psychiatra a to nie je urážka

evuska135
20. máj 2023

Ved mne beha vaha plus minus 2kg hocikedy.Ked menej jem alebo nestiham alebo mam hekticke obdobie, som chora. Je to myslim uplne ok

pupetko263
autor
20. máj 2023

@janai1 sú tu viacery ktorý by potrebovali psychiatra keď čítam niektoré statusy a nepíšem to

ckocka
20. máj 2023

@pupetko263 Prečo? Považuješ to za nevhodné, odporúčať návštevu lekára?

pupetko263
autor
20. máj 2023

@evuska135 bola som zvyknutá že som mala 62kg keď som sa postavila na váhu a teraz toto je pravda že som nejedla pravidelne a mala som stresujúce obdobie

taminka1986
20. máj 2023

@pupetko263 ak by sa zo stresu brutalne chudlo mam 40kg,a kedze mam 80+ tak to zrejme nebude take ako sa hovori😀

evuska135
20. máj 2023

@pupetko263 stres dost ovplyvnuje vahu, viem o tom svoje ak som v nepohode chudnem a ak zacnem pozerat na vahu obcas aj to cloveka potom vystresuje, preco ma menej, preco chudnem,.niexo mi atd

luccija
20. máj 2023

@pupetko263 som čakala, že si schudla aspoň 5-7 kg.Preco si mala stresy z birmovky?to, čo si schudla nestojí za reč ako Ta to môže tak rozhodiť?Nevaz sa a jedz normálne

denisaaairdacova
9. feb 2024

@lavender94 dobrý to vážne zo stredu môžeš schudnúť aj 10kil

lavender94
10. feb 2024

@denisaaairdacova jasne, tak ako niekto zo stresu veľa je a priberie kľudne o dve čísla viac, pokiaľ je to dlhodobé, tak isto môže aj schudnúť. Ja som skôr ten papkaci typ, ale pamatam si známu, ktorá vyzerala ako smrť keď sa rozvadzala, aj na škole keď bolo skuskove, baby do seba nič nedostali, do toho hnačka a 5 kíl za mesiac išlo ako nic

denisaaairdacova
10. feb 2024

No pekne ďakujem