Stres a depresia

3. sep 2021

Mám momentálne stresujúce obdobie v živote, potrebovala by som niečo čo ma dostane do takého "normálu" je nejaký výživový doplnok, ktorý by mi mohol pomôcť? Naozaj pomôcť, nielen placebo efekt, ten bohužial na mňa nefunguje...
Pozn. - stres s maturít a VŠ

nelca0510
3. sep 2021

Nechcem zlahcovat,ale ved este len zacal skolsky rok. Ked tak zajdinza psychologom,nasmerujete a mozno nebudu treba ani lieky.

potkan212
3. sep 2021

Ja som zohnal Novo Pasit syrup, dosť v pohode to vplýva na mňa a to mám ťažké stavy a depresie 😭

deti95060810
3. sep 2021

magnézium forte... 1 tabl. denne, dlhodobo.

savanna
3. sep 2021

@nelca0510 to, ze len zacal novy rok, nic neznamena, treba to riesit cim skor, kym sa to nezhorsi.
Autorka, porozpravaj sa s rodicmi, ak mate dobry vztah. Ak budes mat pocit, ze ta to obmedzuje pripadne mas aj nejake fyzicke priznaky, bude potrebne navstivit odbornika.

nelca0510
4. sep 2021

@savanna tak ked uz stresuje teraz,co budem potom ked budu maturity,prijimacky,vyska. Musi sa pomocou psychologa naucit zvladat stres,lebo jej to v zivote viac uskodi ako pomoze

mabenn
4. sep 2021

Sedatif pc

biba2014
4. sep 2021

Skus najst dobreho psychologa a porozpravat sa, postupne si to vyriesis co ta trapi,aby si mohla v klude nastupit na vs.

michelleberg
6. sep 2021

Lieky ti neodporučim, lebo ja sama som lieky nechcela.
No,pomohlo by z akého mesta si.
V NR je super pani doktorka Madurkayova 👌 ju môžem len odporučiť....síce ja som mala poruchy príjmu potravy, a vyhľadala som si ju sama, ale ako komentár nado mnou, pred tým,než si dáš nejaké tabletky,skús vyhľadať psychológa, a následne ten by ti odporučil (ak bude treba) psychiatra a ten môže vydať recept na lieky.