Zdravím.
Mám otázku. Čo pomáha vám, aby ste zvládli stres (tým mladší- stredná škola skorej) a inak všeobecne. Stresové chvýľky. Čo vám pomáha? Čo robýte, aby ste boli trošku menej v strese, ako ho prežívate, čo by ste odporučili, alebo naopak nerobili v takých chvíľach.
Napriklad...Hudba? No čo keď v tú chvíľku nemôžete mať slúchadká? Ako na stres všeobecne? Pomáha vám niečo? Máte nejaké triky, typy? Prosím rady😄.
Ďakujem...
@ella_price Som CUDZINKA😉
autogenny trening meditacia psychoterapia sport
Kúp si dáku malú antistresovu hračku do ruky a začni chodiť na prechádzky do prirody😉
Poviem si, že stres a strach sú moji kamaráti. Ukazujú mi, že mi na niečom záleží a mám sa viac sústrediť.
@ella_price Že😂? No jak sa to rozrastá...fascinujúce😱!! Už aj cudzinci sú na koníku. No tíí brďo!! A ja som si myslela, že to je len pre Slovákov🤨...tak ďakujem za info❤️!!
A teraz vážne😏😂. Aj vám ostatním príde, že sa skoro v každom fóru nájde človek- inteligent, ktorý uráža, provokojue, či si vybíja komplexy na niekom inom zo svojho vlastného života, ktorý nemá zjavne dostatočne zaujímavý? Väčšinou to sú deti. Tu je priklad @ella_price 🤷🏼♀️😂😂❤️!!
@ella_price mimochodom, je dosť úbohé si sama sebe lajknúť komentar, aby si mala viac lajkov...a áno, určite pochopím, keď si ho dáš po tomto komentári preč😉😂!!
@ella_price Prečo by nemohla cudzinka písať na koňa? Očividne žije na Slovensku, len zrejme nie od narodenia. Takych ľudí tu žije dosť, nie je to nijaká rarita.
@dskjhfdlkdjhl To stále neznamená, že nemôže byť cudzinec 🤷 mala som spolužiačku ukrajinku a tiež nebola v slovenčine prebornik, dokonca ani nerozumela všetkým slovám. Na konštruktívne opravenie reagovala slušne, na hlúpe hlúpo. Je rozdiel napísať- "počuj, tu a tu máš chybu" a je iné robiť si posmešky. Či už ide o Slováka alebo cudzinca.
@ella_price
@ella_price To je jej vizitka. A to, ako píšeš ty, je zase tvoja.
Táak fajn.
@dskjhfdlkdjhl
@ella_price
A
@damtiporici
Sú zjavne nejaké kamošky a preborníčky v obore posmesnovania sa druhým, že? Veď to je ako rasizmus!! Nie je normálne, keď sa posmievate druhým za to, že sú iní. Čo keby som povedala, že niesom biela, ale čierna? Mala by si proti mne predsudky a posmievali sa mi za to, pretože niesom ako väčšina na tejto planéte? Pretože je to od vás troch hlúpe. Som cudzinka. No a čo? Není dôvod sa za to hanbiť.
@thoughtfulweirdo -->
@ella_price prosímťa kedy a kde si vydela mňa nadávať, či hovoriť neslušne?! Môj predošlý inzerát na stráženie detičiek bol napísaný zo slušnosťou. Ozvala sa mi súkromne na to ľudia, za čo som vďačná. Vždy sa vyjadrujem tak, aby to bolo slušne. Hlavne tu. Na tejto stránke. No ešte raz. Bola by dom rada, ak by ste mi prestali písať na profil, či fóra takéto správy a zverejňovať moje telefónne číslo na rôznych stránkach. Číslo nepatrí vám. Ak neprestanete, budem riešiť cez políciu!!
@vanena Ahoj, mne pomáha pohyb, veľmi... dosť sa to podceňuje, ale ak sa dobre "unavím" fyzicky, potom mám dobrý a kvalitný spánok, čo samozrejme prispieva k tomu, že som na druhý deň v oveľa lepšej psychickej kondícii zvládať povinnosti a stres... A dievčatá, ktoré sa tu predvádzajú, si nevšimaj. Ony, napríklad, chodia ventilovať stres z domu sem, na fórum. Treba ich brať s rezervou a pochopením, že sa potrebujú z niečoho "vykričať". Možno doma sa k nim tak správa manžel. Každý máme niečo 🙂
ahojte, nevedel by niekto co pomôže keď máte hnačku zo stresu ale neviete sa ukľudniť? Moja kamarátka to ma už asi 4 dni a nič nepomáha proste sa nevie ukľudniť.
@vanena Venovať sa inej činnosti, než tej, ktorá stresuje, napr. spomínaná hudba, wellness, beh, dobrá večera spojená s kinom, listovanie v Šlabikári...