Ahojte ,aké ste mali obtiaze ak ste mali streptokoka v hrdle .? Musia byt na to len atb ??
moje deti maju aktualne anginu,pozitivny streptest, atb s penicilinom zaberu rychlo (u deti,u dospelych neviem ako)
Tak hlavne je to nákazlivé, ak ho máš, nakazis okolie (deti, manzela, svojich rodicov). Potiaze sú ako bolest hrdla, hlieny zatekajuce, môže to sadnúť na priedušky, mozes si sposobit chronické potiaze, u deti nám kázali priniesť moc po preliečení atb, lebo sa tam môže dostat a sposobit problemy
Mojej dcére vyšiel streptokok v hrdle, osobne by som s ňou ani nešla na výter, ale keďže sa jej urobilo impetigo nad perou, tak sme išli. Nemá žiadne problemy, žiadnu zvýšenú teplotu ani nič a doktorka jej predpísala penicilín, ja ju liečim najskôr prírodnou formou keďže nemá problémy a to kapucinkou každý deň. Nie som proti liekom, ak ich treba, ale dávať to do dieťaťa len tak, lebo jej vyšiel bacil, tak s týmto problém už mám
Ano, akurat si ho liecim. Mam atb. Bolest hrdla ze ani flector nezaberal, ani som sa najest nemohla, pit len po troche. Od bolesti ma boleli uši, v jednom zaľahnuté. Uz mam druhe atb, lebo prve bolest povolili, ale nie je to uplne ok. Teplotu som nemala. Na streptokoka treba penicilin