Streptokok agalactiae

panda888
8. feb 2016

Ahojte vsetky 🙂 nie som sice tehotna, ale aj tak som vdacna kazdej rade... uz pol roka mam gynekologicke problemy (svrbenie, palenie, stipanie, bolest...), s ktorymi si neviem dat rady nielen ja, ale vyzera to tak, ze ani doktori... bol mi zisteny streptokok agalactiae, ktoreho sa nemozem zbavit. Bola som niekolko krat preliecena antibiotikami, ale stale sa mi to vracia... partner tiez navstivil urologa - takisto mu zistili tohto streptokoka a mnoho dalsich "kokov", lieci sa a sex praktikujeme jedine s kondomom.. cim dalej, tym menej doverujem lekarom, stavaju sa k tomu ako k beznemu problemu a asi cakaju, ze sa s tym zmierim.. ale to odmietam... na roznych internetovych forach som si precitala skusenosti inych zien s tymto problemom a vyzera to tak, ze pristup lekarov je vsade rovnaky.. iba do pacientky tlacia atb a nestaraju sa... snazim sa pomoct si aj sama, uzivam probiotika, pelove semiacka, kapucinku, jem vela grepov, kapusty, brusnicove vyzivove doplnky, no stale to nie je na 100%.. uz neviem ako si pomoct.. najviac ma znepokojuju rozne skusenosti zien na forach, ktore sa liecia uz dlhe roky a bez vysledku... myslim si, ze tento problem netreba podcenovat, kedze som tym nakazila aj partnera a urolog bol z jeho vysledkov doslova zhrozeny! Prosim, ak mi viete nejako poradit alebo sa podelit s osobnou skusenostou, budem velmi rada. Dakujem

jankad1
9. feb 2016

Ahoj.Vraj by mohlo pomoct odkyslenie organizmu a probotika.Treba vyskusat.Nic tym nestratis a odkyslenie organizmu len prospeje.

nikulka1
9. feb 2016

Ahoj, ja som o 16tich mala taketo problemy...stale palenie, svrbenie, kazdy kazdy den. Vo výteroch vzdy nieco ine bud kvasinky alebo nejaka bakteria, casto aj bakteria co nema robit zoadne príznaky (ako aj str.agalactiae - ten nerobi vraj ani svrbenie ani palenie ani nic co pocitujes...) Vyskusala som vsetky klremy, tabletky, atb, wobenzym, anionove vlozky, vyplachy...

Potom som sla na medicinu a az na mikrobiologii som pochopila ze proste mam nerovnovahu mikrobov. Vybodla som sa na vsetky lieky a to co si davam a zabralo mi :

Najprv som dlho dlho uzivala Gynoflor (jke na predpis a je vaginalne) - obsahuje laktobacili a estrogen, podporuje regeneraciu posvy a kolonizaciu dźdravymi bakteriami. Trvalo to dlho dlho ale postupne to proste preslo.

Nasledne ked som uz chcela aj otehotniet, vtedy sa gynoflor nemoze - presla som na vaginalne laktobacily maldion - tie su bez predpisu. A ked je zle, striedam to s Multigyn actigel kazdy treti den - je to gel fdo posvy. Stipe, ale posobi.

Takze tak. Poviem ti, ze pred 10 rokmis om si ani nevedela predstavit ze budem zit v normálnom stastnom manzelstve. Tak vyskusaj...drzim palce. Len bud trpezliva.

nell77
9. feb 2016

ahoj ja tiez opakovane problemy, svrbenie, palenie, vytoky....stale cipky, kremy dookola a srtale sa to opakovalo..zacala som sa zaujimat o prirodne veci a zabral mi jedine oreganovy olej- prirodne atb...ma silne protiplesnove a antimikrobialne ucinky a nerozhadzes crevnu floru... som si ista, ze ked ho budes dlhsie brat pomoze na 100%, ja mam vzdy doma a ked zacne davam 3 x denne 2 kapsule...bud od firmy NOW .al. biopurus -ten je tekuty....nie vsetky su dost silne...kamoskam tiez vzdy pmohol....a ten pocit ze mozem byt kludna, ze si pomozem sama je super...
pa.

katuliena82
9. feb 2016

Mala som strept.agal., ale nemala som ziadne tazkosti. Pri porode mi dali kvoli babu preventivne ATB. Ale nikoho ten nalez neznepokojil. Ale uz roky nemam problemy ziadne. Ani po steroch nevyslo nic zle

panda888
autor
10. feb 2016

Dakujem velmi pekne za vase rady! Urcite ich vyskusam a budem dalej bojovat... Dakujem!

bra34
26. mar 2021

@nikulka1 Ahoj, chcela by som Ťa poprosiť o informáciu ako si užívala gynoflor-ako dlho a ako často-tiež mám strept. agal.a neviem sa ho zbaviť.ďakujem