Mam aj mucosolvan,aj kalciovy sirup,kloktam si slanou vodou no zatial nepomaha.rano som vstala a bez hlasu. dakujem za kazdu radu.
@saska2208 - pokial je to len hlas, tak mlieko s velkou lyzicou medu ;) A veru rozpravat co najmenej, ani neskusat, chce to oddych.
Spolieham sa ze mi hadam pomoze ten kalciovy sirup a neviete za kolko to pomoze? Ja ako mozem vravet da sa mi ale preskakuje mi hlas a tak len sepkam, ale co som citala ani to by som nemala lebo ze to sa este viac namahaju hlasivky. Prekonala som tento tyzden chripku a toto mi ostalo. ☹
Calciový sirup 🙂 skoré uzdravenie ...
homeopatický liek - Homeovox
@saska2208 Naj, naj ,naj sú kalciové injekcie kúp si v lekárni, ale nepichneš si ich ale vypiješ. Zaberá to fakt rýchlo 🙂
Homeovox-lepší ako antibiotiká 🙂
Odporúčam tiež homeovox, mne zabral. Želám Ti skoré uzdravenie. 🙂
ja som si kupila pantenol na cmúľanie, za dva dni sa mi hlas vrátil, alebo kupiť calciové injekcie a tie piť. nech si skoro fit 😉
ahoj mne hrozne pomohli panthenolove tabletky,boli velmi drahe,veeelmi nechutne,ale po par hodinach po prvej tabletke sa mi hlas vratil.
toto su oni, velmi to pomaha, naozaj.pri tomto probleme sa ale musia cmulat,co je strasne nechutne a neprijemne. http://www.medicus.sk/lieky/obr/panthenolscheri...
Uvar si pivo s medom a daj mi vediet ci to pomohlo.Mojej kolegyni to zabera.avsak kazdy organizmus je iny.Ja to na sebe nemozem vyskusat ,lebo som este hlas nikdy nestratila 🙂
@saska2208 uplny hlasovy klud a vsetko to, co spominas, hlavne kalciovy sirup. Hlavne nijako nenamahaj hlasivky.