Dobrý deň, žienky stratila som chuť aj čuch som chorá hrdlo nos všetko ako chrípka, Lenže som si robila covid test a je negatívny čo to môže byť,ma niekto skúsenosti?
Ďakujem všetkým za odpovede.
@kvetinka9378494 ja som si robil test v stredu ten bol negativny, v piatok ma bolelo hrdlo znova test znova negativny v pondelok potom co som uz bola fakt dost ko som isla znova na test a ten ukazal pozitivny covid
test mozes este zopakovat, ako baby pisu no strata cuchu a chuti nebyva len pri kovide. ja som toto mala ked este kovid na slovensku nebol.
Istotne je to covid, to neoklameš. Ani tie testy predsa nie sú stopercentné, nie zakaždým vedia odhaliť, že si pozitívna. Tie príznaky sú jasné podľa mňa.
Ja bežne pri chytených dutinách nemám čuch ani chuť ... teraz mám COVID-19 a chuť aj čuch mám.
@kvetinka9378494
@kvetinka9378494 skus testovat aj zajtra abo pozajtra, moze byt uz pozitivny.ja som teraz doma s covidom a pozrela som si priznaky a vacsina sedela:
bolesti hlavy, nocne potenie, pocit upchateho nosa, teplota nad 37 stupnov, kasel. dalsie si nepamatam, ale presne tieto som mala, dva dni ma silno bolela hlava plus teplota do 38 a 2 noci som prepotila paplon. teraz maju covid nasi a podobne - hlava, teplota, nocne potenie
a chut a cuch som stratila len kratko, pritom pri kazdom nachladnuti cely moj zivot nemam cuch ani chut niekolko dni v kuse
@kvetinka9378494 ja pri každej nádche stratím chuť aj čuch, teraz som tiež nachladnuta, zas sa tu nehrajme ze všetko je covid, hádam nádcha a chrípka a angina ešte stále existujú, či??
@kvetinka9378494 covid a bez pcr testu nevies. Ten antigen muzovi vysiel ako neg a pritom mal uz cuch v prdeli a priznaky. Je to covid .
Ono, moje deti tiez pri viroze stratia chut aj cuch (o cuchu az tak nehovoria, na chuti to vidim...). Ale vo februari 2020 prestali existovat ine respiracne choroby a uz je len covid 😁 takze odporucam testovat sa, az kym nevyjde "ten spravny" vysledok. PCR testy by sa takym stylom predrazili, domace penazenka znesie
covid. 3x domaci test negativny, PCR test na piaty den od straty cuchu pozitivny.
no ano, ine choroby stale existuju a aj preto som chcela ist v pondelok do prace, ved je to len nachladnutie a nakoniec som chrchlala, tak som sa rozhodla, ze pojdem si aspon pre antibiotika ku dr a pre istotu som si bez tusenia urobila v nedelu vecer test a bol pozit. ked ma vo stvrtok este len zacalo boliet hrdlo, isla som pozriet rodicov a uz su aj oni obaja pozitivni
Skús Flowflex, ja mám v okolí skúsenosti u 3 ľudí, že Singclean, Beijing Lepu Medical aj na AG odberovom mieste bolo negatívne a Flowflex ukázal pozitivitu
s nosa mi nikdy nevyslo, ked sme robili z krku do sekundy bol test pozitivny, treba robit vyter z hrdla, tie nove mutacie su tam
@kvetinka9378494 tieto príznaky som pár x mala a kovid to nebol. Teraz naposledy keď to kovid bol test mi vyšiel pozitívny až na 5 deň.
A okrem toho, rieši sa to ešte vôbec?? Kamoška pozitívna, normálne chodi do roboty, bo ma iba sopeľ! Deti takisto môžu chodiť do školy, pozitívne deti bez príznakov majú mať len respirátor v triede a inak nič, žiadna karanténa
Ja som tak mala rano negativny a vecer uz pozitivny ..covid ako usity...taktiez aj mamina mi dnes volala,ze moja babicka 88rocna..rano nic a uz sa tak zvlastne citila pocas dna,slaba.nohy boleli,trochu kasel vecer taktiez negativna no a druhe rano bum -pozitivna....
@kvetinka9378494 nie je to jedno? Či covid, či chrípka? Aj tak by si to nijako špeciálne neliecila inak. Veľa šťastia
@miriam11 ďakujem
Ale prd, vychadzaju testy normalne aj z nosa, nie len z krku a stratit cuch a chut mozees aj z obyc nadchy, ja som tiez nemala dva dni cuch a chut a covid nemam, ale sopel ano....existuju aj ine choroby ako covid
@kvetinka9378494 toto som mávala pri chorobe bežne, ešte ani korona neexistovala. Takže hlavne nepanikáriť.
Vôbec to nemusí byť covid, odmalička stratím pri nachladnutí čuch a aj chuť.Paradoxne keď sme mali covid som ich nestratila
Ked stratis cuch a chut pri Covide,100% vies,ze je to Covid,lebo pri nadche aj ked stratis tak prechodne na 2-3 dni a silne vone ako take citis,napr.cibulu a zacnes ich vnimat hned,ako sa ti trosku uvolni nos. Ja som pri Covide necitila ani💩,doslova🤣 a nos som mala uplne volny.
@kvetinka9378494 podľa mna je to covid. Ak si si robila test doma tie nie vždy sú spoľahlivé ja som bola tak isto chorá strata čuchu a chuti a test mi tiež vyšiel negatívny až PCR test mi ukázal covid.