Stratený čuch po Covide-19

6. mar 2022

Ahojte , baby. Ste tu tiež niektoré , ktoré ste po korone stratili čuch? Negatívna som už skoro 2 týždne, a stále nič necítim. Nieže by mi to nejako extra vadilo, ale s varením je to také že neviem jedlo dochutiť, jesť mi vlastne ani nechuti lebo mám pocit že žujem gumu. Necítim ani keď dieťa naloží do plienky. myslíte že sa mi ešte vráti môj čuch?

bosorka2302
6. mar 2022

mne sa do mesiaca vratil,ale ovoniavala som denne kadeco aby som tomu dopomohla, skoricu, vonavky a pod.

jjanulienka
6. mar 2022

Moja sestra so švagrom mali koronu v novembri a stále nemajú 100% čuch ani chut. Predvčerom mi jedna pani doporučila dať zovrieť liter vody a do toho nasypať dve lyzice sódy bikarbóny a nad tým sa treba naparovať, vyskúšaj 🤷🏽‍♀️

klarissa25
6. mar 2022

Nechcem ta strašiť ale chlap je už viac ako rok po corone a stále nemá ani chuť ani čuch

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luckajanko
6. mar 2022

My sme mali koronu v decembri a ešte stále nemám čuch, a chute cítim len základné sladké slané a kyslé, príchute vôbec

18ivanka11
6. mar 2022

Ja som mala covid na konci novembra a stále nemám chuť - iba citim sladke,slane,kyslé. Čuch sa mi vrátil čiastočne ale s tým, že mi veľa veci vonia inak ....

nenne9
6. mar 2022

Pred dvoma tyzdnami covid, chut sa mi pomaly vratila asi pred 3 dnami, cuch sa vracia velmi pomalicky, len velmi vyrazne parfemy citim trosku

euka210
6. mar 2022

No, svagrina mali covid v novembri a neviem ci uz sa jej vratil cuch, v januari este stale nemala co sme sa o tom bavili. Takze je to rozne.