Dobrý deň, môj priateľ má 28 rokov. Vo večerných hodinách sa mu začala točiť hlava a následne o 02:00 som mu volala záchranku pretože nevedel vôbec chodiť proste stratil rovnováhu a hospitalizovali ho na neurológii. Už na druhý deň sa vedel postaviť ale tu rovnováhu nemá stabilnú. Doktor nám povedal, že má v nerovnováhe telieska v uchu, ktoré slúžia na rovnováhu. Bohužiaľ je víkend a žiadne vyšetrenia sa nerobia. Mal prosím niekto skúsenosť s niečím podobným ?
Ja som raz mala podobný stav, spojený aj s výrazným zvracaním. Nebola som ani hospitalizovaná, len doma kľudový režim, čípky Torecan a asi po troch dňoch som bola v poriadku. Čo sa týka vyšetrení, bola som na ORL vyšetrení a audiometrii a u neurológa. Čiže u mňa to prebehlo prudko a rýchlo, zatiaľ sa to nezopakovalo, aj keď neurológ skonštatoval, že sa môže... Držím palce, nech sa mu čím skôr polepší
Ďakujem, no podľa dnešních vyšetrení (sono tepien, rontgen pľúc a CT) je zatiaľ všetko v poriadku, Samozrejme, že lekár to uzavrel, ale nakoniec primár rozhodol a pôjde aj na MRI keďže ešte stále nie je v poriadku a musia ho podopierať pri chôdzi.
@bleskovka3 sono krcnych tepien robili aj mne,aj EEG,rtg lebky,ocne a usne vysetrenie,MRI mozgu....nakoniec to uzavreli ako Meniera..drzim palce
@bleskovka3 asi to bude Menierov syndrom,porucha vnutorneho ucha,mam to diagnostikovane vyse roka,po liecbe sa stav upravil,nie je to nic vazne