Nejako som v poslednych cca 3 rokoch prisla o priblizne 4-5 kg, ale som na tej istej velkosti oblecenia, c 38. Aj opticky sa mi javi, ze mnozstvo tuku je rovnake. Vahu som nemenila. Vekovo mam po 40-ke. Nemam o tom info, je to bezne? Cim to je? Strata kostnej hmoty? Strata svalstva? Tekutin z organizmu? Predsa len uz to telo neni take pevne, ako za mlada. A to az v takom mnozstve by to mohlo byt? Preventivka nic neukazala. Vdaka za odpovede
svaly sa ti premenili na tuk, si lahsia rovnako velka
@teleskop A to sa deje, aj ked clovek pravidelne cvici? Lebo ako pisem, nemam pocit, vizualne, ze mam viacej tuku, ibaze by to bol iba vnutorny tuk, co pochybujem, ze by sa to udialo prave tam a nikde inde.
Ja sa skor obavam, ci to nie je rednutie kosti, neviem, ako to prebieha, a ci vtedy klesa hmotnost? A ci to je alebo nie je problem.
Ja mam pocit, ze po 30tke sa mi zacal akoby inak prerozdelovat tuk. Vahu mam stale rovnaku, dokonca v lete som mala aj nizsiu ako zvycajne, a napriek tomu mi boli tesne rifle, ktore som predtym dlho nosila, to iste obvod podprsenky, zrazu ma po 30tke vsetky tlacili. Cize ano, podla mna sa znizuje objem svalov a pribuda tuk, nemam to teda nijako nastudovane v odbornych clankoch, ale zo skusenosti si to telo robi, co chce 🙂. Asi jedine, co by nam pomohlo, by bolo pravidelne posilnovanie a cielene naberanie svalovej hmoty na ukor tuku.