Strata hmotnosti bez výraznej aktivity

thelovelybones
13. júl 2022

Dobrý deň je normálne keď človek stratí cez noc 2 niekedy 2 a pol kilá hmotnosti bez nejakej výraznej aktivity?

Príklad dám si v nejaký den aj dve celé pizze plus ďalšie jedlo a ráno mám váhu a tie spomínané kilá menej.

bajka16
13. júl 2022

@thelovelybones tak to nie je normálne ani logické 😱 utekaj k dr

thelovelybones
autor
13. júl 2022

@bajka16 no ale tá váha zasa keď sa najem na druhý deň ide hore a na ďalší keď sa zobudím je zasa ťa istá váha. Mam skúsiť ešte večer jesť ? Viac jedla?

bluemoon24
13. júl 2022

No a treba za den/dva, tyden, mas zase ty kila zpatky? Nebo proste zhubnes a pak hubnes dale ?

bajka16
13. júl 2022

@thelovelybones nie . Choď k dr. Môžeš mať pásomnicu a kadečo iné.

thelovelybones
autor
13. júl 2022

@bluemoon24 keď sa najem su zasa spatky napíjem

masinka
13. júl 2022

@thelovelybones a) zla vaha, alebo sa ty zle vazis ( ja mam doma taku lacnu digitalnu vahu z Lidla a staci aby som ju polozila v kupenlni na inu kachlicku a hned ukazuje o pol kila viac/ menej)
b) das si dve pizze, k tomu 2 litre coly, odvazis sa vecer.... do rana to vypotis, ides na WC a rano mas zrazu o 2 kila menej.... treba sa vazit vzdy v tom istom case a za rovnakych podmienok (nalacno a potom ako sa vy...).

bluemoon24
13. júl 2022

@thelovelybones takze ses vecer odvazila a rano si mela o 2kg mene, ale kdyz ses najedla, tak se vaha zase zvysila? Chapu to dobre? Pak je vsechno v poradku. Vem si, ze pres noc “hladujes” ani nepijes, tak je to v poradku. A hlavne, zena v prubehu cyklu “ztraci a nabira” hmotnost v dusledku zavodneni.

thelovelybones
autor
13. júl 2022

@bluemoon24 áno podľa toho čo sa jedlo keď kalorické jedlo opäť pizza tak išla hore hmotnosť a na druhý deň ráno zasa tá istá váha čo pred pizzou.

thelovelybones
autor
13. júl 2022

@bluemoon24 len nedarí sa pribrať čudné

januska12323
13. júl 2022

Odvážiš sa večer prejedena dvomi pizzami a ráno sa vyprazdnis a máš o pizzu menej, čo je na tom divné?

thelovelybones
autor
13. júl 2022

@januska12323 nie o pizzu ale o všetko čo som jedla v ten deň.

januska12323
13. júl 2022

Veď to je normálne, divné by bolo ak by ti to ostalo.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamkalentedkova
13. júl 2022

Ja len taká taktická otázka ..,že načo sa vážiť každý večer a každé ráno ?

deti95060810
13. júl 2022
moonlight1210
13. júl 2022

@thelovelybones ak nemate stihlost v rodine, tak cakaj, ze terajsi rychly metabolizmus ti neostane.
Preto opatrne s tym priberanim.
Hlavne to krmenie sa na noc.

kkovacovak
13. júl 2022

@thelovelybones to nemyslíš vážne. Každý človek ktorý sa prežerie a odváži má večer viac ako ráno 🤦‍♀️ Logicky. Veď telo ti spaľuje. Odvodňuje sa.