Dobrý deň je normálne keď človek stratí cez noc 2 niekedy 2 a pol kilá hmotnosti bez nejakej výraznej aktivity?
Príklad dám si v nejaký den aj dve celé pizze plus ďalšie jedlo a ráno mám váhu a tie spomínané kilá menej.
@bajka16 no ale tá váha zasa keď sa najem na druhý deň ide hore a na ďalší keď sa zobudím je zasa ťa istá váha. Mam skúsiť ešte večer jesť ? Viac jedla?
No a treba za den/dva, tyden, mas zase ty kila zpatky? Nebo proste zhubnes a pak hubnes dale ?
@thelovelybones nie . Choď k dr. Môžeš mať pásomnicu a kadečo iné.
@bluemoon24 keď sa najem su zasa spatky napíjem
@thelovelybones a) zla vaha, alebo sa ty zle vazis ( ja mam doma taku lacnu digitalnu vahu z Lidla a staci aby som ju polozila v kupenlni na inu kachlicku a hned ukazuje o pol kila viac/ menej)
b) das si dve pizze, k tomu 2 litre coly, odvazis sa vecer.... do rana to vypotis, ides na WC a rano mas zrazu o 2 kila menej.... treba sa vazit vzdy v tom istom case a za rovnakych podmienok (nalacno a potom ako sa vy...).
@thelovelybones takze ses vecer odvazila a rano si mela o 2kg mene, ale kdyz ses najedla, tak se vaha zase zvysila? Chapu to dobre? Pak je vsechno v poradku. Vem si, ze pres noc “hladujes” ani nepijes, tak je to v poradku. A hlavne, zena v prubehu cyklu “ztraci a nabira” hmotnost v dusledku zavodneni.
@bluemoon24 áno podľa toho čo sa jedlo keď kalorické jedlo opäť pizza tak išla hore hmotnosť a na druhý deň ráno zasa tá istá váha čo pred pizzou.
@bluemoon24 len nedarí sa pribrať čudné
Odvážiš sa večer prejedena dvomi pizzami a ráno sa vyprazdnis a máš o pizzu menej, čo je na tom divné?
@januska12323 nie o pizzu ale o všetko čo som jedla v ten deň.
Veď to je normálne, divné by bolo ak by ti to ostalo.
Ja len taká taktická otázka ..,že načo sa vážiť každý večer a každé ráno ?
@thelovelybones ak nemate stihlost v rodine, tak cakaj, ze terajsi rychly metabolizmus ti neostane.
Preto opatrne s tym priberanim.
Hlavne to krmenie sa na noc.
@thelovelybones to nemyslíš vážne. Každý človek ktorý sa prežerie a odváži má večer viac ako ráno 🤦♀️ Logicky. Veď telo ti spaľuje. Odvodňuje sa.
@thelovelybones tak to nie je normálne ani logické 😱 utekaj k dr