Strata hlasu

asfodelka
27. feb 2014

nasa dr mi dala na odhlienenie sirup Trifed. po 3 davkach mi odisiel hlas. inak nie som ani prechladnuta ani ma nic neboli. ak niekto mate typ co by mi pomohlo prosim radte. dakujem 🙂

hviezdicka111
27. feb 2014

@asfodelka skus kalciovy sirup 🙂 mne to zvykne pomoct, ked som bez hlasu...

asfodelka
autor
27. feb 2014

@hviezdicka111 v lekarni mi ho tiez nukali ale vraj nemam kombinovat sirup a dalsi sirup tak mi dali panthenol ale nepomaha

luba28
27. feb 2014

@asfodelka prestat s trifed sirupom a prejst na calciovy forte,...+ panthenol cmulat,...inak aj mne raz za rok odide,ale to idem na krcne po calciovku do zily a 1 den a je to

hviezdicka111
27. feb 2014

@asfodelka ja by som sa asi vzdala toho sirupu co mas a zacala s tym kalciovym 😀 mne aspon vzdy pomohol.....

slzinka23
27. feb 2014

skús homeopatiká- homeovox.. mne pomáhajú

rencakm
27. feb 2014

Urcite calcium, mne pomahali najviac sumive calciove tabletky do vody. Ale akekolvek calcium urcite zaberie.

asfodelka
autor
27. feb 2014

@slzinka23
@rencakm
@luba28
@hviezdicka111 dakujem za rady. asi rano hned nabehnem k dr spytat sa na tu kalciovku.

siska53
27. feb 2014

@asfodelka mne pomohli kalciove injekcie. Daku sa kupit aj na volno a obsah vypit. To mi poradila kolegyna a pouzivam vzdy, ked sa to vyskytne. Naposledy aj s tym panthenolom.

darina1952
28. feb 2014

@asfodelka áno, kalcium je malý zázrak, ale neurobí nemožné za 1deň - musíš byť trpezlivejšia a čo najmenej hovoriť: vyhýbať sa rozprávaniu v studenom prostredí (vonku) a aj doma čo najmenej rozprávať a namáhať hlasivky a výsledok sa dostaví a hlas sa vráti 😉 ...mne najviac pomáha kalciová infuzka u lekárky - síce sa platí ale má výsledky.

asfodelka
autor
28. feb 2014

@siska53
@darina1952 dakujem za rady. nakoniec sa nekonala ziadna kalciovka. doktorka mi povedala ze mam opuchnute hlasivky a ze mi to nepomoze viac ako placebo. tak mi dala aerinaze a panthenol. a nemam rozpravat. nejako som to dnes v praci prezila, aj ked robit predavacku a nerozpravat je velmi tazke 🙂

darina1952
28. feb 2014

@asfodelka tak to verím - ako predavačka nemôžeš predsa nerozprávať, snáď sa to cez víkend už prelieči, držím palce 🙂

asfodelka
autor
28. feb 2014

@darina1952 jaj dakujem. od pondelka mam tyzden dovolenku tak hadam sa dam do poriadku.

betati
28. feb 2014

@asfodelka ja som často mávala problém s hlasivkami, niekedy som stratila hlas aj na týždeň. Mne sa osvedčil tento prípravok...niekde v komentári pod fotkou aj o tom píšem https://www.modrykonik.sk/blog/betati/album/ako...
Tento sprej mi vráti hlas za jeden deň!

asfodelka
autor
1. mar 2014

@betati dakujem za tip. cosi podobne mam doma od LR. mne teraz vypadol hlas prvykrat. este sa mi to nestalo.

betati
1. mar 2014

@asfodelka takže smelo používaj 🙂 striekaj si to hoci aj každú polhodinu. Žiadne studené a hlavne nepiť bublinkové nápoje!