Ahojte. Na zaciatku aprila som ochorel. Prve 2 dni teploty do 38st, upchaty nos, strata cuchu a chuti, mierny kasel, 10 dni som lezal a vyhybal sa okoliu. Testovat som sa nebol, obvodna lekarka to nepovazovala za dolezite. Problem je, ze po siestich mesiacoch cuch funguje asi na 50 percent. Vsetko vonia slabo, divne alebo vobec. Kavu citit ako spaleninu, alebo avivaze su slabe a rovnake. Chut sa vratila, ale aj ta byvala lepsia. Neviete poradit nieco, co by sa s tym dalo robit ? Za pomoc Dakujem
@cedric23 skús pozrieť toto: https://www.mindbodygreen.com/articles/why-esse...
manželovi pomohol levanduľový
@cedric23 tiež by som si dala urobiť test na protilátky, či to bolo spôsobené Covidom...ak ano, tak ťa nepoteším.....niekedy to prejde ale boli aj prípady že to ostalo....či natrvalo sa povedať nedá, pretože Covid je tu "krátko", je na už vie že môže zanechať trvalé následky.....ale riešila by som ten test a od toho sa lekár vie odpichnúť, pretože teoreticky to nemusí mať súvis s Covidom....
Skus denne 5 minut vonat rozne prirodne vone, posilnovat čuch..citron, skorica, v cechach na to aj predavaju taku prirodnu vonnú sadu, ze cuch treba ako svaly posilnovat.
@cedric23 pravedpodobne si prekonal Covid... musíš počkať, ale konzultovala by som to s lekárom.. keď tak si daj urobiť test na protilátky aby si si bol istý či si ho prekonal alebo to môže byť iného charakteru.