Strašné vypadávanie vlasov

nikolet29
31. okt 2021

Baby čo vám pomohlo na strašne vypadávanie vlasov?

marzuz89
31. okt 2021

@nikolet29 tehotenstvo 🤣 ale po porode este horsie 🙃 inak tip nemam a rada sa pridam.

marcellka32
31. okt 2021

Vyšetrenie štítnej žľazy+ vnútorne brat biotin a pantenol

janka_smile
31. okt 2021

@nikolet29 mne strašne vypadávajú pri umývaní. A som zistila, že to je od kondicionéra. Mne raz došiel kondicionér počas karantény tak som si asi 3 krát vlasy umyla bez neho a ani jeden vlások mi nevypadol. A potom som si kúpila nový kondicionér a hrsť vlasov som mala v ruke, keď som si ich umyla.
Ja bez prípravkov vlásy nerozcesem, preto som kondicionér prestala používať, iba sprej na rozcesavanie dávam a teraz mám pokoj😂😉

veroluky
31. okt 2021

@nikolet29 Forcapil tabletky

lucyl13
31. okt 2021

@nikolet29 methionin

zuzika19
31. okt 2021

@nikolet29 Mne pomohol kolagen, dovtedy nezabrali ani sampony, ani tablety, vodicky, vobec nic, teraz je to porovnatelne lepsie, pre viac info ss

nttnnt
31. okt 2021

nic zvykla som si ze raz za x rokov na jesen mi vypadavaju vlasy po guciach..citala som x clankov a rad az som natrafila na clanok ze jednoducho priroda jak padaju stromom listy tak su obdobia kedy ludom padavaju vlasy vo velkom...vtedy len kupim nejaky sampon na rast vlasov a cakam kym to prejde 🙂 a ono to prejde

lucyl13
31. okt 2021

@zuzika19 na colagen sa chystám teraz práve kvôli vlasom a veľa si od toho sľubujem 😊🙏🏼

zuzika19
31. okt 2021

@lucyl13 ja som spokojna a velmi, navyse mi pomohol s bolestami klbov, ak by ta zaujimalo viac, kludne napis ss