ja som nikdy takéto niečo nemala ale v poslednej dobe sa stále potím za každej činnosti aj ked len sedím u telky skušam všetky možné antiperspiranty a nič nezaberá cítim sa velmi trápne ked idem z deťmi niekam von a po10 min som spotená vyzerám ako by som bežala maraton.Nemožem si obliecť svoje oblubené tričko na seba hádžem rozne saka a svetre aj ked je vonku teplo a slnečno,iné zdravotné problémy nemám žiadne poruchy štítnej ani vysoký tlak nič....počula som o niečom z lekárne dricolor alebo excipial deo forte ak máte skúsenosť prosím podelte sa 🙂za každú radu budem vdačná.
driclor je dobry, ale ak sa tak velmi potis neviem co to je za napad sa naobliekat svetrov a kabatov.
Praveze nos volne svetle handry, ked sa spotis, na bielom tricku to nevidno. Co ja viem, nos so sebou casopis a keby si citila naval tepla sa zacni ovievat.
No ale ak to mas len teraz take navaly horucavy , patrala by som po pricine. Pozri si na nete aj bylinky, sa mi zda ze mata zmiernuje potenie, skus.
hmmm to by možno nebol zlí nápad no brala by som to ako už krajné riešenie určite by to premňa znamenalo velkú dávku odvahy a peňazí:D snád postačí neaký ten zázrak z lekárne.
Sú na to i bylinkové čaje, no hlavne treba nájsť skutočnú príčinu, keďže si takýmto potením v minulosti netrpela.Najčastejšie ide o poruchu štítnej žľazy, či inú hormonálnu poruchu.
@selecta22 povedzme že mám doma asi jedno biele triko nieje to zrovna moja farba skor to vobec nenosím ani volné oblečenie a mám rada svoj šatník a nechcem ho meniť.Trvá to asi mesiac ako začalo byť vonku teplejšie no nikdy pred tým som sa nepotila tak moc stačila rexona alebo niečo podobné ...tie bilynky mi prídu ako super nápad skúsím tú matu a ked hovoríš že dricolor je dobrý tak vyškušam aj ten budem to kombinovať snád to zaberie.Dakujem za radu
@katkavrazelova ja sa v lete bez dricloru nezaobidem, ozaj je dobry a casom ho staci pouzivat tak 1-2krat do tyzdna...ale dodrziavaj, co pisu na letaku, lebo ked si ho das na oholene, alebo cerstvo umyte podpazie, ozaj vie hnusne svrbiet 🙂 uz sa mi stalo, ze som ho v noci musela ist zmyt, co ma to svrbelo tak, ze som spat nemohla 🙂
@katkavrazelova Ahoj, ja som skusala obe pripravky. Driclor je agresivnejsi ale pomaha, no musis sa pripravit na stipanie a svrbenie....hlavne davat na neoholenu pokozku vecer po sprchovani, nedavat vela a dodrziavat pokyny v pribalovom letaku...Excipial je menej agresivnejsi, taky kremovy, nesmrdi, ale mne sa zdalo ze nepomaha...tak vyskusaj a uvidis 🙂
ja som si akurat vcera kupila driclor a hned vecer som ho vyskusala tak som zvedava... 😒
@ivulik91 aj ja som zvedavá mohla by si potom dať vedieť či ti pomohol 🙂 ja ho tiež skúsim ešte dnes si ho kupim dúfam že pomože.
@katkavrazelova dobre ozvem sa ..
.. 🙂
@zivika pojdem ho kupiť ešte dnes dúfam že pomože budem dodržiavať pokyny ako píšeš díky za radu:D
driclor je ucinny prvy krat ale podla mojej skusenosti nezabera na ozajstne potenie celeho tela.... ked som ho pred rokmi pouzila prvy krat hotovy zazrak ktory stipal ako fras aj pri dodrzani vsetkyhc pokynov. No po pol roku rokoch ....uz nezabera aspon mne osobne nie.
ja som teraz skusila Odaban, zda sa po dvoch pouzitiach ze zabral ale nie velky zazrak.
este mi bol odporuceny pripravok shatawari kapsule .... po par tyzdnoch sa ozvem ci zabral....
@katkavrazelova daj si driclor, ako ti poradili baby, mne dobre zabral ALE nedávaj si ho na čerstvo vyholené podpazušie, ani hneď po sprche(vtedy sú póry otvorené) - toto určite dodrž! A prejdi len jedným ťahom slabúčko(nedávaj si ho veľa, ako si bola bežne zvyknutá pri antiperspirantoch). Ja som mala pocit, že zdiviem, že mám strašne silnú alergickú reakciu, ale dočítala som sa, že je to takto bežné. strašne to akoby pichá, štípe. Možno teba nebude, ale veľa báb to písalo. preto s ním opatrne. Inak, zabral mi 100%ne, žiadne mokré fľaky som viac nemala. Myslím, že po týždni sa dáva znovu, potom o 2 týždne a potom o mesiac. Mne to ale tak dlho už teraz nevydrží (zo začiatku áno) teraz si ho dávam tak raz za 2 týždne a už ma to neštípe. Len tie prvé razy. Pomôže ti isto 😉
@katkavrazelova teraz čítam, že baby ti to už písali, nečítala som hne´d všetky reakcie. tak aspoň vidíš, že je to tak 😀
@margaretka vidíš, ja mám rovnakú skúsenosť, že teraz tak nezaberá ako na začiatku. zvláštne.ke´d som to povedala v lekárni, že nech mi dajú niečo iné, že driclor mi už časom nezaberá tak ako do vtedy, tak na mňa divne pozerala, že to počuje prvýkrát.
aj ked som si dala na 3 dni neohol. pokozku, po sprche tak 3-4hod. aj tak stipal pichal do zblaznenia !!!!!
excipial deo forte používam už asi 3 roky, driklor som skusila 1x a br...... štípalo, palilo, excipial som najprv používala 7dní za sebou, potom asi 3-4 krát do týždna, v zime stačilo asi 2x do týždna, a teraz so si dala zas 7x a potom už iba podla potreby 3-4 x do tyždna som spokojná, aj ked sa trocha zapotím, nie je to žiadny ,,vonavý " pot 😀
Excipial deo forte je velmi slabucke.
@katkavrazelova no biele tricko ti moc nepomoze, ja sa potim cely zivot a biele som si na seba dat nemohla, pretoze po prvom raze mi pod pazuchami ostali zlte flaky, ktore som uz neoprala, ci akokolvek by som chcela biele nie! ja som tiez pouzivala driclor a najprv zapral uplne super a po case uz ani mne nefungoval... este ho mam doma a chcem ho teraz znovu pouzivat, pretoze ako som tehotna, potim sa niekolkonasobne viac...pekna otrava...ale vzdy zabudnem si to dat pred spanim... 😀 a inak nezabera, iba ked ucinkuje cez noc...
@margaretka jasne, ze nezabera na potenie celeho tela, ved je doporuceny na podpazusie a maximalne este na dlane...a mne teda ucinkuje aj po troch rokoch...
@alenkalienka ooo dovolenka by mi bodla ale momentálne nieje čas ani peniaze lebo šetríme na dom:D
@katkavrazelova skús vyskúšať ten Driclor ako ti tu už radili....je ozaj dobrý, len je strašne silný....tak to s ním nepreháňaj 🙂
@katkavrazelova Cítim s Vami, ja sa asi posledný mesiac potím nonstop...osprchujem sa, dám si župan a keď sa idem obliecť, už som spotená☹...ja ale viem, že to mám so stresu a ponáhľania...odpozorovala som to na sebe... ☹ chvíľu mi pomáhali pánske dezodoranty, ale už teraz ani to...a tiež to prišlo naraz, doteraz som bola v pohode 🙄
@michaelamilan už som ho kupila večer ho skusím.som zvedavá🙂
Ja som citala, ze salvia je proti navalom potenia, kazdy vecer vypit pohar salvioveho caju.Tiez som asi dva roky po porode mavala navaly horucavy, najviac som sa potila vzadu na hlave pod lasmi, az som ich mokre mavala. Nedokazala som sa vsak na salviu premoct, mne je trochu z nej alebo z materinej dusky nevolno, su to velmi silne vone. Ale verim, ze na toto ta salvia pomoze. Pripadne pol na pol s alchemilkou.
Katka,určite DRICLOR! Ja som sa od puberty tiež hodne potila,nedovolila som si obliecť nič jednofarebné a obtiahnuté,aby to nebolo vidieť ☹ pot síce nezapáchal,ale tie mokré mapy..des..kamarátka mi poradila Driclor a stal sa Zázrak 🙂 🙂 Musíš presne podľa návodu na balení a časom zistíš,že ho nepotrebuješ vôbec-a to nepreháňam ako nejaká reklama!!!Asi po mesiaci používania som zistila,že mi stačí raz dva týždne sa s tým večer po kúpaní natrieť...a teraz po rokoch si ho dám tak raz za pár mesiacov--ani kvapka-hocijaké oblečko,no proste super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Odporučila som ho mnohým kamarátkam a zabral vždy..len dodržať postup a pravidelnosť....je to jediná vec na trhu,ktorá nestojí majland a fakt zaberá 🙂
Len to nie je jednorazová záležitosť-preto je tam návod,takže čítať a nepoužiť na oholené podpazušie,lebo sa zblázniš 😝
ahoj, ak si nikdy predtym nemala problemy s nadmernym potenim, az v poslednej dobe, zrejme to bude mat nejaku pricinu. Stitnu zlazu vylucujes, v tom pripade by si mohla mat zvysenu hladinu testosteronu. Niekedy je s tym spojene aj porucha cyklu, vypadavanie vlasov, nadmerne ochlpenie, ale nemusi to byt u kazdeho pacienta. Mozno by si mala navstivit endokrinologa alebo gynekologa. Nieco podobne som cital aj na nejakej inej stranke, nehovorim, ze to je tvoj pripad, ale pre istotu ti to posielam http://www.mamatata.sk/node/63773
@katkavrazelova hlááásim sa ...takže mne po pár dňoch zabral, normálne nechápem ale som šťastnááááááá... 😀 😀 😀
@katkavrazelova na takyto stupen potenia sa davaju mikroinjekcie Botoxu do podpazusia a dlani. Malicke vpichy, asi styridsat. Tu u nas okolo "Hollywoodu" je to bezny zakrok.