Strašne ma bolia nohy....plus od kolena dolu na jednej nohe..
nemáte skúsenosti čo by pomohlo?
@sialenaveronika áno áno objednaná ale termín a o mesiac 😔
Pijes dosť tekutín? Mňa tak zvyknú bolieť, ked malo pijem.. Ale to je len môj postreh
Mne takto pred pol rokom zistili krcovu žilu. Mala som bolesti až pnutie a tak som išla na cievne
@kamatopo to sa dá ako prosím zistiť?
Pozor na trombozu. Daj sa vysetrit.
skus aj u sukromneho, nepozera jv toto pripade, ked boli po uraze ,tak nemusi byt vazne, ale ak z nicoho nič tak hned na ortopediu alebona neurologiu ,lebo to aj mne to takto zacalo, za
nedbala a je to prasknuta platnicka ,az tak, ze mi hrozi opeacia,lebo uz chodim len s chokulkou trva mi to 2 mesiace a bolest takmer ustavicna jak keby mi noku rezali za ziva neprajem ani najväcsemu nepriatelovi.obstreky nepomohli
No na cievnom cez sono
bolesti noh ma vela ludi po covide. vraveli mi to viaceri lekari, ked som sa na to pytala
@vorkola na neurológii som bola lebo si mysleli,že je to z chrbtice...mám aj z magnetickej popis ale nevyznám sa ...ešte som nebola u dr ..lebo som chorá.
Treba chodiť. Môjho uja boleli tak nohy, že už prešiel celé Tatry.
Mňa takto bolievali nohy,pred asi 15 rokmi to začalo.. ukrutne bolesti,dokonca som mala pocit zvýšenej teploty a lieky od bolesti nepomahali na to..prešla som všetkými vyšetreniami, odbery krvi,reumatologia,cievne...nenaslo sa nič.Jednoducho to časom,dosť dlhým prešlo.. no zacala som riešiť celkovo pohybovy aparat, akupunktúru a bolo to lepšie.. teraz to zvykne prepuknut hocikedy ..a najlepší je pohyb na to..aj cez bolest treba sa prekonat..a chladiva mast .
je tu aj skupinka zdravotnici na MK,prefod to a pripni,ten nalez ,oni ti odpovedia,meno priezvisko prekry
@vorkola to platničky myslíte v chrtiptice ?