Ahojte. Od rána mam bolesti v oblasti krcnej chrbtice, boli to aj na dotyk velmi citlive, z toho ma bolí aj hlava a je mi na zvracanie, som tehotná.. myslíte, že by bolo fajn ist na pohotovosť? Natrela som si to takou mastičkou hrejivou. Ale idem plakat pomaly od bolesti. Dakujem za rady.
tehotna by som teda na masaz nesla... zla masaz ti moze akurat tak ublizit.. a to poriadne..
pohotovost ti nepomoze, teple obklady, od bolesti panadol popr. co mozes a na masaz len ak chodis pravidelne, popr. len makke techniky nie klasicku casto ak ludia nemaju skusenost s masazou maju bolesti
Daj si paralen a lahni si
Na masaz zabudni kym neporodis
Po makkych technikach je bolest bezna, daj si paralen. V kolkatom si mesiaci? To si mevsimli, ze si tehotna? Ja chodim kazdy tyzden, tiez mam potom par dni citlivy chrbat alw robi mi to velmi dobre. A to som v siestom mesiaci 🙂
@majlo1234 som v 3 mesiaci .. to mi robila kamaratka co ma masersky kurz, ale 15 minut i robila a len tam kde je krcna chrbtica nic ine a rano som za zobudila takto a boli to neskutocne na dotyk :(
Tak ti tam mozno nieco pricvikla. Hovorim, ze mierna bolest/akoby svalovica je v poriadku. Ale pokial mas pricviknute nieco, aj tak ti nic na pohotovosti nedaju, okrem paralenu
Na akej masáži si bola? Daj si zatiaľ tabletku od bolesti, teplý kúpeľ a keď sa to bude výrazne zhoršovať, tak môžeš zájsť na pohotovosť, len tam pravdepodobne dostaneš iba niečo od bolesti
Aha tak čítam, že si tehotná. Tak v tom prípade by som zvážila návštevu nemocnice.