Veľmi ma začal bolieť zub v ktorom už vraj nemám nervy sám odumrel . Lekárka mi to čistila pred mesiacom celé zubné kanáliky lenže terez to začalo bolieť na dotyk tak že keď náhodou sa toho dotknem idem vyskočiť po plafon a nedajbože sa toho dotknú a hryst na Tom nemysliteľné takú boliest som v živote nezažila nevie niekto poradiť ? Volať môžem až ráno zubárovi a idú tri dni voľna ďakujem za rady či to bude zápal alebo nejaký hnis nemá nik skúsenosť? .
Ešte aj keď si doma tabletku tak ta bolest na dotyk vôbec nemizne
Dám *
Choď na pohotovosť a tam ti to vyberu a nechajú aspoň otvorený zub. Ja som si to vyberala sama a strane má to bolelo.
Na pohotovost a dat si ten zub vytiahnut. Moja obvodacka vzdy velmi varuje pred mrtvymi zubmi, sama mala kvoli nim velmi vazne problemy so srdcom. Taketo hlboke zapaly netreba podcenit.
Sama to preč nedám skúšala som troška poškriabat ani sa to nehne ...
Nevolala by som, rovno by som tam šla. Ráno zvyknú ošetrovať bolestivé a neobjednané. Mňa tak bolel mŕtvy zub s hnisom pod koreňom - nerv vytiahnutý a vždy, keď mi ho uzavreli, do večera som bola zelená od bolesti. Otvorili, prečistili, nechali pár dní otvorený. Aj atb som brala. Držím prsty nech ti je lepšie 😉