Strašná bolesť ruky 73-ročnej ženy

19. dec 2024

Aj jej ochrnirva. Ked som.bola malá, Mama mala nieco ako.mozgovu porážku či mŕtvicu a mala ochrnutu ľavú stranu. Dostala sa z toho. No tento rok ju strasne začala bolieť ruka.
V máji sme boli u mojej sestry, robili sme prerábku bytu.. švagor nútil mamu robit na záhrade..ja som robit nesla lebo ma v minulosti obchytkaval a chcel mat so mnou sex.
Ako môžem mame pomoct? Mám sama zdravotne problemy...s očami, mentalne retardaciu so spravanim vyžadujúcicm pozornost, schizofremia a ine psychické poruchy.

januska12323
19. dec 2024

Poslať ju k doktorovi.

mikadooo
19. dec 2024

Prečo mama nejde k lekárovi? Na strašné bolesti sú najvhodnejší lekári, dcéry tam až tak moc nezmôžu... Mama sa nepoučila ešte z minulosti? 🤷 Ak je to neznesiteľné, tak na urgent treba ísť, hoci aj teraz.

vorkola
20. dec 2024

No moju mamu tiez strasne bolela ruka ,tak sme isli na pohotovost mudr nadvihla ruku,prehmatala a ,pod prsnikom,mudr, ,,,a toto je co?bola tam mierne tvrda gulicka, vo velkosti vlazskeho orecha a bum ,na sone sa potvrdil nador,az z krvi zhubny ,isla na operaciu,,cely prsnik zobrali a mama sa dozila 92 rokov,Ten nador dostala z lieku AGEN ,brala ho asi cca 15 rokov, az po zisteni pribaloveho letaciku,bolo napisane ze dlhodobe uzivanie casom moze vzniknut rakovinu prsnika, No skoda ,ze mama nikdy letacik necitala, ja tiez,a od vtedy uz teraz nech mam akykolvek liek
si letacik precitam .Ale totonemusi byt vas pripad, ruka moze boliet aj z chrbtice ,z presilenia,,skratka smer obvodak,a ten uz rozposle