Zenyyyy 🙏🙏🙏🙏🙏 mňa tak strasne, neskutočne,hnusne bolí hlava,že už normálne mám pocit,že umieram..Tlak na oči,bolesť temena,pocit na zvracanie, strašná únava..Môže to byť z krčnej chrbtice?Čo s tým mám robiť?Kam s tým ísť?😭😭😭
@zoeazari ak to je jednorazové, tak to skús vyspať... môže byt nič... ak to je opakovane, tak sup ráno k obvodnej a k neurológovi
@zoeazari tak potom naozaj chod k obvodnej.... potrebuješ neurológa...
Môže sa to objaviť po pôrode?do teraz som s tým problém nemala,pred 3mesiacmi sa mi narodilo druhé dieťa a odvtedy to trvá...Nemôžem ani svetlo vidieť,ide má poraziť
@zoeazari Mozu byt migreny a moze to byt aj z chrbtice. Trpim na migreny od puberty. Treba ist k obvodnej nech ta posle na vysetrenie. Tabketku si treba dat uz ked sa bolest rozbieha, ked uz je migrena rozbehnuta mne uz vtedy nic nepomoze. Mne sa v poslednej dobe velmi osvedcil flector. Skus vypytat od dr. Hlavne dodrziavat pravidelny 8h spanok, prijem tekutin,....
@zoeazari píšem z vlastnej skúsenosti može to byť krčná chrbtica a k tomu stres, mne toto robí stres.Vtedy mi stuhne krk, svaly na krku, a je mi tak zle hlava ma bolí aj 2 dni, k tomu aj vraciam. Bola som aj na magnetickej a na nič neprišli.Takže chrbtica a stres!
@zoeazari rodila si riadne či si mala sekciu? po sekcii niekedy bývajú bolesti hlavy, po spinálnej anestézii...
@modrymotyl8 rodila som akutnou sekciou..Chceli mi dať lokálnu anesteziu,ale cítila som dotyky,tak dali celkovú 🤷 ja neviem čo to môže byť 😣
@zoeazari no ale urobili ti ten vpich do chrbtice?? Lebo to môžeš mať z toho a ak ťa ta hlava neprestane bolieť tak viem, že sa to robí tak že do tej ranky kde ti dali ten vpich ti dajú trošku tvojej krvi a malo by byť po probléme.
@modrymotyl8 presne, ako pri lumbalke, ale tri mesiace je dosť uz
@zoeazari mne migreny zacali az po prvom porode. Moja mladsia dcera ich ma od utleho veku...
@modrymotyl8 ano robili mi ten vpich..Budem to každopádne riešiť s dr.,lebo toto neni normálne,aby som nevedela fungovať pri deťoch..
@zoeazari no tak povedz to lekárovi a on ťa pošle na toto čo som ti písala, dajú ti tam tvoju krv a bolesti hlavy prestanu 🙂
@modrymotyl8 ano robi sa to tak. Mne to robili. Vola sa to krvna zatka. Pomohlo mi to 🙂
@zoeazari Boli ta to iba dnes, alebo dlhsie, alebo opakovane a casto? Dala si si daky liek a ten nezabral?