Čaute, prvý krát mám Covid, včera som mala horúčky aj v noci, dnes menej, ale čo je najviac neznesiteľné je strašná bolesť hlavy. Už to trvá cca 24 hod nonstop, niekedy to prejde na chvíľku keď si dám tabletku na teplotu. Neviete mi poradiť čo na to? Ďakujem
mne treštila hlava 3 dni v kuse a potom z ničoho nič koniec. Mne zase pomáhal frtan 3x denne.
Nalgesin Forte, daj si predpísať,ale tiež len tak na 2 hodiny zaberal v prípade covidu.
Manzel.ma.tie iste stavy vecer horúčky....on pouziva aulin ale.nezabera tak asi fakt vyskusame nalgesin....prvýkrát mal teploty 38.9 ale uz mu dala.antibiotika ....tak verim ze bude uz lepsie zajtra
Ja som mala 3 dni priserne bolesti hlavy,nic nepomahalo a najhorsie,ze som 3 dni ani nespala. Nedalo sa mi spat. To bolo pri covide v 3.vlne. mavam migrenu,ale toto bola tak neznesitelna bolest. Ja som len lezala v tme a nenamahala sa,akonahle som isla na wc,strasne tlaky v hlave,ledva som sa na posteli otocila.
Novalgin ale ten je na predpis
Tiež som mala. Nezaberalo nič, keď tak max na hodku a vrátilo sa to. Len vydrzat. U mna bola najhoršia bolest 2 dni. Potom to prešlo
Cetalgen skúste.
Paralen
Nic mi nezaberalo, iba ma z tych liekov bolel zaludok, musela som vydrzat, na treti den bolo lepsie
ja som takú bolesť hlavy mala 2 týždne vkuse a keďže som tehotná nemohla som nič iné iba Paralen ktorý nepomáhal....potesujuce bolo ze každým dňom to bolo vždy o kúsoček lepšie, len to u mňa trvalo dlho.....
Novalgin prestriedat s Paralenom.
Ibalgin s covidom nie je velmi kamarat.
Nalgesin alebo Paralen 1000mg
takéto neskutočné bolesti som aj ja mala, ale teda mne hocičo nezaberie. Mne Cetalgen pomohol covid prežiť v kľude, bolesti hlavy som mala neskutočné, ale našťastie je to už minulosťou, ale tak už aspoň viem, že čo mi pomáha, čo ma z toho dostane 🙂
Iba nalgesin zaberal u mňa