Ahojte, som objednana ku zubarke na vrtanie ale moj strach je taky obrovsky, ze bez injekcie to asi tazko zvladnem. Este som si ju nikdy sice nedavala ale teraz som uz rozhodnuta. Asi to je prehnane ale aby som injekciu necitila, chcem aby mi to najprv sprejom znecitlivela. Davate si injekciu? Boli to? Dufam ze ma zubarka nevysmeje ked mi ide "len" vrtat 🤐 Kolko vy platite za injekciu? Dakujem za kazdu odpoved
@tana85 super dakujem 😅
@miriam1234 isto ťa nevysmeje, veď má z toho € 😉
mňa osobne viac bolí injekcia ako samotné vŕtanie, ale každý máme prah citlivosti a bolesti niekde inde 🙂
No ja si tiež dávam pichnúť injekciu zakaždým už roky rokúce a už sa zubára vôbec nebojím a predtým som sa ho bála ako čert kríža. 🙂 Dokonca sa zubár vždy aj opýta resp. ponúkne sám tú injekciu. A je to omnoho lepšie.
@miriam1234 ja som si našla teraz nového zubára, ktorý bez injekcie ani nezačne vŕtať 😀 😀 😀 ja som bola prekvapená lebo dovtedy som nikdy injekciu u zubára nemala 😉 môj zubár povedal, že on nechce aby v jeho kresle pacienti trpeli 😀 samozrejme, že sa stále opýta či injekciu chcem ale po prvej skúsenosti už neodmietam 😀 😀 😀
je to paráda sedieť v zubárskom kresle a necítiť žiadnu bolesť 😉
injekcia stojí 3 eurá takže nie je o čom 🙂
@miriam1234 moj zubar bez injekcie nerobi, ta je v cene a za 1 zub platim okolo 15 €. nic necitim iba pozeram do jeho peknych oci 😀
@mami.sk a boli injekcia?
@miriam1234 cítiš to len ako také bodnutie, nič hrozné 😉
@mami.sk super, dakujem
Mne s injekciou len trhali zuby kvoli strojceku a to bolelo aj tak. Ale vrtanie samo o sebe vacsinou nezvykne boliet, pokial nie je kaz hlboko. Podstatne je, ci uz ides s bolestou zuba k doktorovi, to bude bolet urcite. Ale ak ta nic neboli, nemusi boliet ani vrtanie.
@miriam1234 Ahoj, ja si bezne pytam injekciu u zubara. A prave preto, to nie je pre mna stresujuce k nemu chodit. A on sam mi to parkrat navhol, ked som mala tazsi pripad. Kolko stoji injekcia, priznam sa, ze neviem. No radsej si za nu zaplatim, ako by som odkladala zubara a stresovala. takze drzim palce a kludne ju pytaj. A este ma napadlo, injekcia sa da vydrzat. Ja vydrzim radsej to ako vrtanie 😉.
ja si tiež ešte len sadnem a už pýtam injekciu jak by som mala trpiet a čakat tu bolest 🙂
@miriam1234 injekciu cítiš ked pichne je to akoby take prasknutie do dasna ,ale dá sa to vydržat radšej toto ako sa dvíhat od bolesti v kresle 🙂 😀
@jajka78 no ja som si nechala minulý rok robiť korunku na stoličku. celé spolu ma to vyšlo asi 120 eur. Bolo tam vyvŕtanie kazu, RTG zuba, injekcie zakaždým, liečivá vložka , potom biela plomba, zbrúsenie zuba, výroba samotnej korunky a jej nasadenie. mne sa to zdalo celkom v pohode a bolo to asi 5 návštev 😉
naraz som tam nenechala nikdy viac ako 25 eur / okrem tej korunky , to bolo trochu viac ale to je jasné/
idem tam v marci, môžem pozrieť aspoň základné výkony 😉
ja som si ten cenník ani nečítala lebo som bola rada, že ma vôbec zobral 😔 a aj tak mi vždy dopredu povie čo bude robiť a koľko to bude stáť takže si viem dopredu nachystať peniaze 😉
a dentálna hygiena stojí 25 eur 😉
@jajka78 u mojho stoji dentalna 24e. co sa tyka cien, ja som 5 rokov nebola u zubara, tak som si rok vsetko platila sama a maximalne som platila tam 30€ - ale za dva zuby. Biele plomby. Injekcia je v cene. ja este nemam osmicky, mam za to mliecne zuby tak napr ked mi mliecny opravoval to bolo tusim 10€ a to sa mi s nim piplal 3/4h lebo je v predu tak ze by to vyzeralo 😅 tak chcem tym povedat ze klop klop narocne zakroky som este nemusela podstupit takze ceny takych zakrokov neviem. ale ved skus tam zajst a kuknut v cakarni cennik, ma ho vyveseny. je v zdr. stredisku na sihoti na Gagarinovej...
@miriam1234 prave kvoli tomuto som dlhe roky obchadzala zubarku lebo nechapala moj strach z bolesti...az som natrafila na skveleho zubara, ktory mi za posledne mesiace dal zuby komplet do poriadku a vzdy len s inekciou. sam hovori, ze je to lepsie aj pre neho lebo pacient je uvolnenejsi a moze robit , co treba. mne najskor znecitlivie diasno a da mi prvu inekciu, ktora len povrchovo nieco umrtvi. a potom mi pichne taku velku hlbsie, ale to uz absolutne necitim. k tomuto zubarovi chodim dokonca aj rada, bez stresov a bolesti 🙂 velmi odporucam. on je sukromny a za injekciu si priplacam 10 E, ale stoji mi to za to. a to ze ides "iba" na vrtanie - to je jedno, ak boli, tak pytaj umrtvenie. to nie je hanba. drzim palce