Strach zo zubára - napínanie na vracanie

31. okt 2024

ahojte, mám za sebou pôrod a išla by som do toho kludne bez epi znovu :D no zubar je moja nocna mora. nebojim sa ani tak bolesti, skor ma desi moj strasne silny daviaci reflex, ktory je horsi ked som v strese.... uz niekolkokrat som menila zubara, pretoze nebol nikto trpezlivi. zvysovali na mna hlas alebo ma neosetrili.. mam 30 rokov. nosila som aj strojcek, zuby som mala v dobrom stave, len som to zabedbala pocas tehu - vela som vracala, mam odhalene krcky, a urcite aj dva kazy na uplne zadnych zuboch, a nedokazem si predstavit ako mi to niekto ma osetrit, kedze ma tak strasne napina ☹
viem ze sa s tym da pracovat, no dychanie nie vzdy pomaha... kynedril nezabral. jedine asi nieco na predpis.

koniarova
31. okt 2024

Zaplať si ošetrenie s rajským plynom.

gemerka17
31. okt 2024

Sú lekári, ktorí s daviacim reflexom vedia pracovať. Nepíšeš odkiaľ si. Takého zubára by som hľadala. Ale rátaj ze cennik bude jeden z tých vyšších, pretože je tam premietnuta odbornosť, trpezlivosť a aj technológie.

kiki68
31. okt 2024

U nas ponukaju rajsky plyn ( ma prichut cokolada/ vanilla/ jahoda) 😂

autor
31. okt 2024

@kiki68 kdeee?:D

autor
31. okt 2024

@gemerka17 som z BA, chodím len k súkormníkom tak som sa ceny zvyknutá:( no aj tak som nenašla zatiaľ žiadneho trpezlivého.......

pribinak
31. okt 2024

A nechceš sa dá uspať? Uspia Tá a nemusíš rieisit trpezlivosť, či zvýšený hlad alebo zvracanie

koniarova
31. okt 2024

@pribinak len tam nechá majland

pribinak
31. okt 2024

@koniarova nechá, ale keď spočíta čo už všade platila a čo z toho, tak nakoniec to uspatie v konečnom výsledku vyjde možno lacnejšie

koniarova
31. okt 2024

@pribinak áno. To nemožné. To už by som si nechala urobiť všetko, pokiaľ sa dá.

pribinak
31. okt 2024

@koniarova no veď toto, že dám sa uspať a nech mi urobia všetko čo treba

kiki68
31. okt 2024

Rakusko, Wolfsberg Dentalmed a potom je tiez vo Viedni klinika, co to ponuka.

tilly
31. okt 2024

Ja som mala presne toto. Napinalo ma, stres nie z bolesti, ale z toho, že sa povraciam. Kamoška mi odporučila jedného zubára, chodím k nemu asi 2,5 roka a úplne v kľude. Keď vidi, že ma napina, nechá ma sadnúť, vydychat. Ale tým, že používa koferdam, tak ma nenapina často. Dal mi dokopy zuby a už zvládam aj pieskovanie bez napínanie.

13uzivatelka11
31. okt 2024

Skus kontaktovať pani zubarku v Modre zo zandental, novo otvorená ambulancia, takže berie nových pacientov a ma trpezlivosť s pacientom a ceny ma prijateľné.. 🙂 opýtaj sa jej ci by ti vedela pomôcť v takomto prípade

autor
31. okt 2024

@tilly a kam prosím chodíš? mňa napínalo aj z kofferdamu:(

lucka290897
31. okt 2024

Mám tento istý problém.. odkiaľ si? Ja hľadám takého lekára ktorý vie pracovať s daviacim reflexom nitriansky kraj. Tiež navštevujem súkromnú kliniku zatiaľ som mala len trhanie a čaká ma aj oprava zubov ale viem že to bude veľký problém

lucka290897
31. okt 2024

@kiki68 kde prosím to ponúkajú?

koniarova
31. okt 2024

@lucka290897 Hlohovec. Andeldental napr.

tilly
31. okt 2024

Pressburg dental na mierovej

zobaka
31. okt 2024

to zvykne byt len pri zadnych zuboch, ak ta to tak trapi daj si nieco na ukludnenie pred tym, nejaky benzak maj v zalohe, lebo zuby treba doriesit, ja tam teraz chodim ako na klavir a to mi orky nic nebolo, ale naplo ma, len pri rtg zadnej sedmicky, to mi az slzy vyhrkli, ale uz vrtala ok, zaklad je nedotykat sa vchodu k mandliam 😀