ahojte, mám za sebou pôrod a išla by som do toho kludne bez epi znovu :D no zubar je moja nocna mora. nebojim sa ani tak bolesti, skor ma desi moj strasne silny daviaci reflex, ktory je horsi ked som v strese.... uz niekolkokrat som menila zubara, pretoze nebol nikto trpezlivi. zvysovali na mna hlas alebo ma neosetrili.. mam 30 rokov. nosila som aj strojcek, zuby som mala v dobrom stave, len som to zabedbala pocas tehu - vela som vracala, mam odhalene krcky, a urcite aj dva kazy na uplne zadnych zuboch, a nedokazem si predstavit ako mi to niekto ma osetrit, kedze ma tak strasne napina ☹
viem ze sa s tym da pracovat, no dychanie nie vzdy pomaha... kynedril nezabral. jedine asi nieco na predpis.
Sú lekári, ktorí s daviacim reflexom vedia pracovať. Nepíšeš odkiaľ si. Takého zubára by som hľadala. Ale rátaj ze cennik bude jeden z tých vyšších, pretože je tam premietnuta odbornosť, trpezlivosť a aj technológie.
U nas ponukaju rajsky plyn ( ma prichut cokolada/ vanilla/ jahoda) 😂
@kiki68 kdeee?:D
@gemerka17 som z BA, chodím len k súkormníkom tak som sa ceny zvyknutá:( no aj tak som nenašla zatiaľ žiadneho trpezlivého.......
A nechceš sa dá uspať? Uspia Tá a nemusíš rieisit trpezlivosť, či zvýšený hlad alebo zvracanie
Rakusko, Wolfsberg Dentalmed a potom je tiez vo Viedni klinika, co to ponuka.
Ja som mala presne toto. Napinalo ma, stres nie z bolesti, ale z toho, že sa povraciam. Kamoška mi odporučila jedného zubára, chodím k nemu asi 2,5 roka a úplne v kľude. Keď vidi, že ma napina, nechá ma sadnúť, vydychat. Ale tým, že používa koferdam, tak ma nenapina často. Dal mi dokopy zuby a už zvládam aj pieskovanie bez napínanie.
Skus kontaktovať pani zubarku v Modre zo zandental, novo otvorená ambulancia, takže berie nových pacientov a ma trpezlivosť s pacientom a ceny ma prijateľné.. 🙂 opýtaj sa jej ci by ti vedela pomôcť v takomto prípade
@tilly a kam prosím chodíš? mňa napínalo aj z kofferdamu:(
Mám tento istý problém.. odkiaľ si? Ja hľadám takého lekára ktorý vie pracovať s daviacim reflexom nitriansky kraj. Tiež navštevujem súkromnú kliniku zatiaľ som mala len trhanie a čaká ma aj oprava zubov ale viem že to bude veľký problém
@kiki68 kde prosím to ponúkajú?
@lucka290897 Hlohovec. Andeldental napr.
Pressburg dental na mierovej
to zvykne byt len pri zadnych zuboch, ak ta to tak trapi daj si nieco na ukludnenie pred tym, nejaky benzak maj v zalohe, lebo zuby treba doriesit, ja tam teraz chodim ako na klavir a to mi orky nic nebolo, ale naplo ma, len pri rtg zadnej sedmicky, to mi az slzy vyhrkli, ale uz vrtala ok, zaklad je nedotykat sa vchodu k mandliam 😀
Zaplať si ošetrenie s rajským plynom.