Strach, že umriem

13. jún 2022

Ahojte,beriem AD , bola som stabilizovana,uzkosti ziadne,zivot bol opät zaujimavy a kludny.. Pred 3 tyzdnami mi nahle zomrela maminka,bola mrtva do 2 minut a mna to ubija,ze ani neviem, co sa stalo,maminu mi to nevrati ja to viem.
Po par dnoch na mna zrazu nabehol horuci pot a strasne busenie srdca,nabeh na panicky atak,ktory uz 8 rokov nemavam.. odvtedy som cele dni nesvoja,mam strach,ze sa mi stane nieco podobne,ze umriem,zacinam mat strach v obchode,sama doma,vadia mi deti a ich krik,najviac mi vadi ale to celodenne napätie,ze nieco zle ocakavam so mnou.
Myslite,ze sa mi to zase casom stabilizuje? Alebo mam ist k dr? Zvysit davku? Celkovo co si o tom myslite a dakujem aj za rady,co mam urobit.

Dakujem

inge26
13. jún 2022

hned zavolaj svojej doktorke, treba ti prechodne upravit liecbu..a ano to je panika, silna panika...

deti95060810
13. jún 2022

tiež si myslím že navštív svojho odborného lekára a hlavne mu povedz čo sa stalo... treba to podchytiť na začiatku kým sa problém neprehĺbi...

roja01
13. jún 2022

Netrap sa, bud rada, ze maminka netrpela. Strach nas udrzuje v podriadenosti a v poslusnosti, preto je nutne prestat sa bat. Viem, ze sa mi to dobre pise, ale horsie robi, no snazim sa aj ja sa nicoho nebat. Skus to.

mistymay33
13. jún 2022

Skus aj psychologa. Nauci ta ako by si mala pracovat so strachom a s traumami.

veronika946
13. jún 2022

Ty by si sa ani nemala pýtať, či tam máš ísť… minimálne porozprávať sa choď a obzvlášť, keď ti je takto ťažko. Veľa síl prajem! 🙏

mischelin999
13. jún 2022

Sama sa s tym nepopasujes, treba aby si isla k doktorke, ta ti pomoze, potrebujes to, viem co prezivas a je to tazke.
Drzim ti palceky aby to bolo dobre co najskor!

autor
13. jún 2022

Dakujem vam za rady,k dr pojdem urcite.
Nerozumime tomu,ked lieky beriem,ze sa to takto zhorsilo..