Strach z nepravidelného cyklu

24. jún 2020

Ahojte..idem sa na vas obratit s prosbou o ukludnenie popripade ak mate podobnu skusenost..ide o to ze mam cely zivot nepravidelny cyklus..nikdy som to nejak extra neriesila..bez problemov som aj otehotnela a porodila sekciou..co bolo uz pred troma rokmi..po porode cyklus totalne sialeny..raz vynechal inokedy dosiel aj o 10 dni skor..lekar mi pri kontrole nasiel cystu ktoru kedze pretrvavala vyse roka a zvacsovala sa som si bola dat pred rokom v januari odstranit..po laparaskopii sa mi cyklus ako tak zrovnal na 25-36 dni..a takto to bolo az doteraz naposledy som mala ms v polovici aprila..neviem co sa deje..minuly mesiac nedosla vobec tak som si povedala ze pockam ci nedojde teraz a ked nie objednam sa k dr...kedze opat nedosla idem tam v piatok..ale mam taky strach..strasne sa bojim co je pricinou tohto haprovania..(tehotna niesom)..teraz cca pred tyzdnom som mala ovulacny hlien....mala ste niektora niekedy daco podobne?..

majamat
24. jún 2020

nebude dovod ten isty,a ko predtym, co ti sposoboval nepravidelny cyklus? ak mas hormonalnu nerovnovahu, tak potom sa to stat moze. no presnejsie ti na toto odpovie lekar.

lindusss2016
24. jún 2020

Ja mam taky cyklus cely zivot aj bez cysty. Dva porody uz za sebou.

autor
24. jún 2020

@lindusss2016 tiež sem tam vynecha?

lindusss2016
24. jún 2020

No nieze vynechava, ja som este nikdy nezazila pravidelny cyklus. Pred porodmi som mala cca raz za 3 mesiace, obcas aj pol roka nic. Teraz v 33 r sa mi zacal ako tak upravovat

autor
24. jún 2020

@lindusss2016 a lekar co na to?

elenatomasova
24. jún 2020

Ja som celý život mala s tým problémy,raz som nemala potom som krvácala mesiac ...porodila dom 3 deti už sú dospelé,jajaj čo som všetko prežila v 48 r mi vybrali maternicu kvoli poklesu a teraz mám pokoj.Nikdy nezistili prečo to mám tak lekár povedal že niektoré ženy to tak majú..

autor
24. jún 2020

Mne sa porodom strasne zhoršil cyklus hlavne co sa tyka pravidelnosť.. Dovtedy ako tak ale po nom.. Katastrofa! Ja som nikdy s menzesom nemala ine problémy len ta pravidelnosť.. Ani bolesti nemavam ani nekrvacam dlho a silno

lindusss2016
24. jún 2020

Lekari nic, ze niekto to ma.tak