Ahojte žienky. Mam taký problém že mám strach z celkovej narkozy. Pri malom som mala na akútny cisársky čiže ma museli dať do celkovej tiež som sa hrozne bála ale teraz sa bojím ešte viac 😩 termín mam koncom februára ak to pôjde určite budem chcieť spinal (aj z toho mam strach ze to budem cítiť 🤦🏻♀️), ale ak náhodou niečo a ma budú musieť dat zas do celkovej.. dá sa nejak ten strach prekonať? Ja sa hrozne bojím ze sa neprebudim a kadejaké somariny mi napádajú. 🥺 Len si nato pomyslím a je mi zle🫣
@niki9807 Nebojis sa celkovo straty kontroly nad vecami? Ono vselico sa moze stat, ale ta narkoza je pre lekarov na sale uplna rutina a zatial co ty v nej kontrolu nemas, lebo spis, tak oni maju a pozorne ta sleduju. A keby daco, tak hned zasahuju..
Inac sranda, fakt pristup k narkoze zalezi od cloveka. My so sestrou mame problemy s nespavostou a mysleli sme si zase, ze my im tam teda urcite nezaspime 🙂
Ale ved druhe dieta nemusis rodit cisarskym. Neboj sa niecoho, co ani nastat nemusi.
Musíš veriť lekárom, vedia čo robia, narkóza nie je strašiak, bola som už 3 x
@martinkatinka ale budem kvôli jazve uz to viem to som riešila s Dr..
No neviem dievčatá ja som celkovo ustrachany človek celkom ťažko sa s tým žije 🙈😀 ale skúsim to nejak začať brať lepšie
@niki9807 urcite sa budu snazit Ti dat len ciastocnu anestezu. Ja som ju mala a veru som sa tiez bala, ale poviem Ti, bolo to super. Na sale vladla velmi dobra atmosfera, kazdy vedel co robit, pekne sa so mnou rozpravali. Su to profesionali a kedze ide zaroven o 2 zivoty, tak budu mega obozretni. Ja byt Tebou, sustredim sa na to, ze im das doveru. Vzdy ked Ti napadnu cierne myslienky, odved svoju pozornost na ich profesionalitu a daj im doveru. Do februara Ta caka este kopec krasnych zazitkov, Vianoce, novy rok a pekne zazitky s rodinou. A hlavne, este budes ten najkrajsi domcek pre svoje babatko!
@kk77 tak chcem rodiť v Humennom u nás vo vt s lekármi mam len a len zle skúsenosti.. Tak to zanedbali ze som skoro prišla o malého a naposlednú chvíľu ma prevážali do HE ale to je dlhá debata.. Možno aj preto mam taky postoj ze sa bojím aj tých lekárov no ale verím ze v he sú profesionálny a ze to tam stihnem ako chcem❤️... Ďakujem za povzbudivé slová
@niki9807 och to ako keby som ja pisala...mna to tiez caka a tiez presne sa tak bojim...pri prvom sa mala som spinal a mam z toho traumu ...ja beriem aj lieky od uzkosti lebo som proste taka uzkostliva
@danielkadandy tiež som brala lieky mávala som úzkosti ale ked som potratila tak až, depresie vtedy už trebalo aj Lieky.. Tie už. Našťastie neberiem ale strach zo, všetkého mam vzdy🤦🏻♀️ tak držím Prsty musíme to nejako zvládnuť ❤️❤️
Buď tým ľuďom na operačnej sále veríš alebo nie.Na toto si odpovedz.Ak neveríš.tak si napíš na papier prečo nie a choď to riešiť so psychológom.