Ahojte neviem koľký XY krát si idem už pre radu ohľadom tohto zmenila som už aj lekára a bezvýsledne.
Dobré 2 roky mam opakovane anginy aj zapálené priedušky keď ma to chytí tak doberiem ATB a o týždeň dva zase ten istý scenár minulý rok som bola na rtg všetko ok alergologia krčné všetko ok lenže ide o to ze za posledný rok som mala možno aj 12x ATB Q v poslednej dobe keď ma to chytí strašne ma boli pod rebrami chrbát akoby palenie pod rebrami cítim strašnú bolest proste si cítim akoby ma boleli pľúca pri hlbokom nádychu boledt necítim ....lekar mi bral nejaké odbery kvôli tomu pred dvoma týždňami všetko OK od včera mam zase angínu neskutočnú boledt na hrudi aj pod rebrami bola som na pohotovosti dostala som zase fromilid aj erdromed napádajú ma už najhoršie veci že to je niečo vážne z pľúcami nemal niekto podobnú skúsenosť s týmto alebo aké ďalšie kroky by som mala urobiť kvôli týmto ťažkostiam prosím poraďte mi
Na imunologii si uz bola? Mozno mas oslabenu imunitu.
Skôr psychiater keď ti nič nezistili si ok je to psychickeho pôvodu
Treba RTG hrudnika, aj chrbtice, mozno ultrazvuk brucha aj...RTG si mala pred rokom, to je strasne dlha doba
Imunitu mas odpalenu, od tolkych atb. VEc ci nie, prestan behat si po ATB na pohotovost.
Ries si imunitu. Kazde jedny atb ti ju rozhadzu viac. ALrgo-imunolog ti nic nedal? Tazko verit pri tolkych chorobach. Vitaminy, minerali, probioimun. Prakticky ta na rtg pluc vie poslat priamo. AK mas odbery ok, vytery ok, atb su ti na dve veci.
@simca06022011 dal mi broncho vaxom chvíľu bol pokoj a zasa😒
zaklad je nenasadzovat hned atb maju ti urobit crp (treba to uhradit) a atb davat az ked je crp 30-40 a vyssie inak si sama nicis imunitu
kase moze byt aj psychogenny a z neho ta boli pod rebrami (to su namahane medzirebrove svaly)
tj zaklad nebrat atb bez adekvatneho vysledku crp a idealne aj na zaklade
vyteru
ak je vyter cisty atb su zbytocne
@mamina7070 ved to áno hneď zakaždým atb a pritom aj dnes som povedala ze pred dvomi týždňami som mala dva balenia...ja už nechcem atb ani vidiet
@mamina7070
vies len je to aj tvoja chyba ze ides na pohotovost mas trvat na crp alebo si dat urobit crp v lekarni tusim
vybrane dr max robia a ak neni vysoke liec to symptomaticky ak im tam prides tak ti ich proste uz daju proste sama si nicos svoju imunitu
pľúcny lekár ťa už videl? vypýtaj si lístok od obvodného.
@deti95060810 v pondelok skočím u lekára a vypitam si výmenný lístok
Treba sa opýtať na spirometriu na pľúca vyšetrenie. Vieš čo radšej zaplať v súkromnej nemocnici a nech TI na komplet urobia do podrobná vyšetrenia. To nie je dobre brať toľko ATB ani pre čreva a žalúdok .Môžeš mať aj obštrukčnú chorobu pľúc. Hoci čo to môže byť. Mala som kolegu jeho sestra tak chodila hore dole len samé ATB kašeľ dusilo ju snád neexistovali ani ATB ktoré by nepoznala. Potom išla do BA k nejakému lekárovi po známosti a a pokiaľ došla k správnemu lekárovi už rakovina pľúc bola rozpuknutá. A bola na vyšetreniach v nemocnici a nezistili jej tu pliagu už až bola rozpuknutá tak vtedy. Preto hovorím že lepšie si zaplatiť a dozvieš sa všetko. A už potom ju bolelo aj brucho aj rebra takú bodavú bolesť mala. Potom na pár dni prešla ta bolesť a po pár dňoch to iste. Už došla do štádia že nevedela chodiť také bolesti mala na hrudníku. A bola chudá a nedokázala prejsť už ani sto metrov. Aspoň to tak hovoril kolega.
@alickapusinka 😪 bože...tohto sa práve bojim ako sa môžem dostať do takejto súkromnej nemocnice
@dubek
@alickapusinka kde najbližšie takáto je
@mamina7070 dnes som bola u lekára zobral mi crp mám nízke nieje tam žiaden zápal ale napriek tomu mi kázal dobrať lieky na rtg ma neposlal vraj keď to neprejde po dobrati liekov tak vtedy 🙄
@dubek ked si dobrala Bronchovaxom pokracovala si v uzivani volnopredajnych vitaminov? Lebo imunitu si treba vybudovat a trva to dlho. Nasadila by som si C,B,D, zinok, selen, imunoglukan alebo nieco ine na podporu imunity.
Vo verejnej doprave resp. tam kde je vela ludi by som pouzivala respirator.
12x atb za rok??? Sak si znicis crevnu floru. A to teda nechci zazit tie hnacky a krce v bruchu. Ziadne atb a posilnit crevnu floru a imunitu. Vitamin C B D a imunoglukan.
Zacni s prirodnou medicinou kloktaj slanu vodu alebo vincentku.
Gastro??? Aj reflux mozes mat. Palenie zahy az bolest na hrudniku...
Kludne aj z tych opakovanych atb. Preco hned letis na pohotovost?