Zdravím,
doporučíte mi stomatológa najlepšie v Trnave, alebo v Bratislave a okolí, ktorý robí zubné implantáty? S ktorým máte dobrú skúsenosť a na koľko vás implantát a korunka vyšli?
Hlohovec, Andel dental.
@kigusha jaj, nestras, mna nevysiel nic...zatial mam svoje, aj ked nie vsetky😝
...chlapovi robili celu hornu celust, ma tam tusim 4 implantaty.....je viacero materialov, ten, co jemu doporucili /je fajciar, tk aby sa to dobre hojilo/, stal myslim 450 eur jeden...ale zas jemu museli aj nahradnu kost implantovat, aby mu mal implantat na com drzat...
Ale ak by si chcela, myslim, ze najlepsie je objednat sa na konzultaciu, tam sa pozrie, porozprava s tebou, povie moznosti, aj kolko implantatov treba, aj cenove relacie, popripade zlavu.....da sa aj na splatky dohodnut....su sikovni a ustretovi.
@kigusha no, drahy platili okolo 3000 eur za celu hornu celust, vytrhanie zubov, kus nahradnej kosti, vratane implantatov, tych nahradnych zubov, co mal ked mal vsetky vytrhane, aby nemal prazdnu pusu, novych zubov...
...mali tam aj drahsie implantaty, ale doktor mu povedal, ze s tymi, co mu odporuca, ma najlepsie skusenosti, dobre ich pacienti znasaju, aj ked su fajciari...inak tie zuby ma fakt krasne, vyzeraju ako naozajstne, nema ich neprirodzene biele a ma ich aj tak trosku akoby vrubkovane, proste ako zive 🙂
Dental centrum - MUDr. Siebert,maximálna spokojnosť 🙂
a co sa tyka vykonu, tak samotnu operaciu robil Dr. Cech a potom uz tie veci potom, robil zubar u neho co robil
@sinnovea1 ahoj. Dala som si ich nakoniec robiť v TT VIP Family Dentistry. Zatiaľ mám len jeden v štádiu dokončovania. V HC sú špičkoví zubári,ale ja som odišla kvôli cenám. Skrátka na to nemám. Potrebovala som viac implantátov aj zubov opraviť. Muž aj decká zatiaľ ostali. Pokiaľ máš financie,lepšie ako HC si vybrať nemôžeš. Ale aj tí moji noví v TT sú vynikajúci.
@koniarova no ja tiež tie financie samozrejme riešim, no nechcem to podceniť. Vieš, niekedy človek hľadí na cenu a je to neskôr na úkor kvality 😩ja už som pri zuboch v tomto dosť opatrná..u mňa sa jedná o jeden implantát, zaujala ma u nich tá 10-ročná garancia, no na druhej strane som nevygooglila žiadne recenzie na implantáty od nich, ani na dr. Zdenka Pokorného konkrétne..🤔
@paja74 ...neviem, mozno to bude pre teba od ruky, ale Piestany, MUDr. Cech, Dental Studio 2001..robili tam implantaty kamaratke aj mojmu drahemu, super, rychlo hotove, ani den s prazdnou pusou a zuby vyzeraju lepsie a prirodzenejsie ako moje, co su vlastne... 😉 ..su aj na nete, mozes sa pozriet, mal by tam byt aj cennik.
MUDr. Cech okrem ineho je /alebo bol/ myslim predseda implantologickej spolocnosti na Slovensku a chodi prednasat aj do zahranicia....
Okrem ineho, da sa tam dohodnut aj konzultacia, pri ktorej ti hned spravia rozpocet...a sama sa rozhodnes.