Stomatológ v ProCare

lianka123
23. feb 2015

ahojte, koho mate ako stomatologa v procare? ste spokojne? kolko si pytaju za osetrenie? som evidovana... vdaka

lianka123
autor
24. feb 2015

nikto?

ladia
24. feb 2015

Ahoj ja mam spokojna som ake vysetrenie myslis?

lianka123
autor
25. feb 2015

A koho mas?

ladia
25. feb 2015

ja mam dr Bartonova teraz mi ide osmicku trhat ceny ma co ja viem napriklad vymena blomby 40 eur .
trhanie neviem kolko bude stat. hygiena zubny kamen bol tusim 50 alebo 60 eur

lianka123
autor
25. feb 2015

to je ok. dakujem

ladia
22. mar 2015

@lianka123 ahoj iba som ti chcela napisat k tej zubarke trahali mi tu osmicku v piatok asi 45 minut ale musim povedat ze klobuk dole sestricka ma hladkala po hlave vsetko mi hovorili co sa deje stale sa pytali ci vsetk ok.

bolelo to prvu noc a sobota uplna pohodka uplne bez bolesti. Ked to porovnam s trhanim u Schilla, tak urcite Bartonova je 100 krat lepsia u Schila mi sice na recepcii ponukla kavu pred trhanim osmicky to som moc dobre nepochopila sice ale ok. ale zubar dosiel do ordinacie bez pozdravu vrazil mi injekciu a odisiel za 5 minut prisiel bez slova s kliestami a totalne surovo mi vykamsol ten zub ze ma huba bolela naozaj tyzden.

toto kebyze si nemusim davat pozor na tu ranu ani neviem, ze mi v piatok trahali osmicku. tak len tak ze je naozaj dobra tato dr

lianka123
autor
22. mar 2015

@ladia dakujem za skusenost, tak si to dam k nej. dufam, ze uz sa citis ok

ladia
22. mar 2015

@lianka123 ja som velmi spokojna uplne sa citim dobre na rozdiel od trhania osmicky u SCHILLA