Pekný deň prajem. Chceka by som sa vás opýtať či neviete odporúčiť dobrého stomatológa v Bratislave. Potrebujem zrengenovať osmičku a poprípade ak to budí zlé tak dať vytrhnúť. Taktiež ak máte skúsenosti tak mi prosím popíšte priebeh zákroku. Strašne sa totižto bojím zubár je moja nočná mora ☹ . Nevirm ani či sa bude dať vytrhnúť kedže nieje úplne vyrastený ale iba kúsoček trčí takže neviem či mi ho nebudú musieť vysekávať ☹ ďakujem za každú radu
@simooonkaa neviem ti poradiť kde v Bratislave, ale mne to tiež robili a nemusíš sa báť. Ja som tú osmičku mala celú pod ďasnom, dostala som injekciu a absolutne nič som necítila... A ani potom to nie je také strašné, iba to napuchne tak vyzeráš ako škrečok :D treba chladiť, mala by si dostať antibiotika na to... Neboj, mne tiez vysekavali a bolo to este o to komplikovanejšie, že mi korene išli cez nerv... A všetko dopadlo ok. Mne ten röntgen robili 3D v Ružomberku, tam ma poslal zubár že je aj dobrý a aj veľmi lacný... Drzim palce nech ti to dobre dopadne ;)