Dobrý vecer. Prosím vás, v sobotu som bola na pohotovosti kvôli zubu.. zubár s tým nemohol nič robiť, keďže osmička mi rastie do sedmičky. Že v pondelok zubná chirurgia. Mám aj výmenný lístok.. môžem rovno prísť tam, alebo sa treba dopredu objednať a za koľko mi môžu dať termin? Dosť to bolí a bojím sa, že mi dajú termin možno aj o týždeň..? Prvýkrát toto riešim. Ďakujem za odpovede.
@luliu zub je prerezany, ale úplne minimálne.. skúsim hneď ráno zavolať, snáď zdvihnú a povedia viac. Lebo v recenziach na lekára som čítala, že prišli po víkende rovno k nemu, ale samozrejme, že to nemusí byť tak aj teraz.
Na tvojom mieste by som nikam nevolala a ráno by som tam rovno išla, nech to vidia a uvidíš čo ti povedia
záleží od toho, kde... mne napr. v Martine rovno riešili, ale komplikovanejšie prípady objednávali
Tak ked boli mali by vziat v ten den rano zvycajne robia bolesti. Tij zubar ti mal napisat ze je to urgentne a bolest na listok radsej
No tak som dnes ráno pre istotu volala, dali mi termin 23.6. 🙈 vraj to bude náročná extrakcia
Záleží kam ideš, je to individuálne. Závisí aj na tom, či je zub už prerezany alebo nie, teda aký zákrok to bude.....