Dobrý deň , aké máte skúsenosti so stolicou po pôrode ? Ja som rodila včera o jednej. Som dosť pošita trošku ma na stolicu ťahá , ale kvôli štichom sa bojím zatlačiť. Svokra mi dnes doniesla čipky . Mala by som ich použiť ak áno tak ako ? Či je ešte na stolicu priskoro ?
@abcdefgahc jasne, ked ti rano male zaspi, daj si cipok a do pol hodky to bude. Po porode sa nema dlho drzat. Ja som mala super porod ale aj tak som sa stale strasne bala, tak som dost dlho tie cipky uzivala.
@abcdefgahc ja som 💩 asi az 4 dni po porode ? Ale mna ani netlacilo ani mi netrebalo 😁
ja som išla vždy 3.deň po pôrode a bez problémov... čípky som nedávala
@abcdefgahc mna sa v nemocnici kazdy den pytali na stolicu a ked neslo dali cipok a takto som asi dva tyzdne fungovala a potom sa to rozbehlo same ale radsej som ich pouzivala.
Aj mňa sa pýtali ,ale zaklamala som lebo by som tam musela ostať ,alé doma v pohode na piaty deň
Pri oboch pôrodoch som bola riadne pozasivana a teda čipky pomohli veľmi, dala by som si, už len na to zmäkčenie stolice....
Mne nepomohli ani cipky 🤦♀️,, ja som nebola 3 tyzdne na wc az som plakala vobec to neslo von, musela som si pomahat kadecim a potom to bolo rodeo. Spominam na to velmi velmi velmi nerada 🧟♂️
@abcdefgahc ahoj, mne dali vo štvrtok po polnoci klystir, stolicu som mala až v sobotu večer, ale ja som mala len pár vnútorných stehov