Stolica po pôrode - čipky

abcdefgahc
16. júl 2020

Dobrý deň , aké máte skúsenosti so stolicou po pôrode ? Ja som rodila včera o jednej. Som dosť pošita trošku ma na stolicu ťahá , ale kvôli štichom sa bojím zatlačiť. Svokra mi dnes doniesla čipky . Mala by som ich použiť ak áno tak ako ? Či je ešte na stolicu priskoro ?

lenka2710
16. júl 2020

@abcdefgahc ahoj, mne dali vo štvrtok po polnoci klystir, stolicu som mala až v sobotu večer, ale ja som mala len pár vnútorných stehov

malicka_mysicka
16. júl 2020

@abcdefgahc jasne, ked ti rano male zaspi, daj si cipok a do pol hodky to bude. Po porode sa nema dlho drzat. Ja som mala super porod ale aj tak som sa stale strasne bala, tak som dost dlho tie cipky uzivala.

smejko25
16. júl 2020

@abcdefgahc ja som 💩 asi az 4 dni po porode ? Ale mna ani netlacilo ani mi netrebalo 😁

bagre
16. júl 2020

ja som išla vždy 3.deň po pôrode a bez problémov... čípky som nedávala

elzus
16. júl 2020

@abcdefgahc mna sa v nemocnici kazdy den pytali na stolicu a ked neslo dali cipok a takto som asi dva tyzdne fungovala a potom sa to rozbehlo same ale radsej som ich pouzivala.

dajana1983
16. júl 2020

Aj mňa sa pýtali ,ale zaklamala som lebo by som tam musela ostať ,alé doma v pohode na piaty deň

mariet24
16. júl 2020

Pri oboch pôrodoch som bola riadne pozasivana a teda čipky pomohli veľmi, dala by som si, už len na to zmäkčenie stolice....

mirola
17. júl 2020

Mne nepomohli ani cipky 🤦‍♀️,, ja som nebola 3 tyzdne na wc az som plakala vobec to neslo von, musela som si pomahat kadecim a potom to bolo rodeo. Spominam na to velmi velmi velmi nerada 🧟‍♂️