Ahojte, mam takéto lieky na štítnu žľazu.... Po vyšetrení mi doktor povedal že je úplne nefunkčná momentálne mi stále upravuje lieky keďže výsledky nemám dobre... Dodržujem odstup pred liekmi 7hodin a po tabletke 1hodinu nezapijam s ničím no stále priberám.....ale trosku som sa dočítala že na štítnu žľazu môže zle účinkovať aj nejaká potravina... Nemáte nejakú skúsenosť?
daj tomu čas kým ti nastavia dávkovanie, je veľa článkov daj do google čo by mali jesť ľudia s poruchou štítnej žľazy a čítaj
Já beru 137mikrogramu každý den na lačno a taky jsem přibrala,ale časem se to ustalilo
To je dosť nízka dávka, ak ti nefunguje skoro vôbec. Výdrž kým ti nastaví dávku, potom bude dobre. Mne to po operácii trvalo dva mesiace. Tiež som za ten čas pribrala. Je to aj skupina pre ženy s choroby štítnou žľazou, môžeš sa pridať.
@ivanak49 ahoj liečim sa na nu celý život ja mam 75 pri tehotenstve som. Mala 125.. Berem každý deň nalačno a apson pol hodinu po nejdem pribrala som neskutočne som po pôrode 4 roky a az teraz som. Sa. Dokopala k cvičeniu
Dobrý deň mám záujem o lieky pre manželku berie presne tieto a chcel by som aby mala rezervu prosím odpíšte dakujem
soja by sa nemala vôbec jest a vyrobky zo soji