Ahojte mám otázočku... Nepracuje mi štítna žľaza beriem euthyrox 50 mg.... To mi až tak nevadí ale lekár tam vydel malú hrčku... Na kontrolu mám ísť až v máji ale strašne ma to desí čo to môže byť.... Lekár tvrdí že počkáme do mája a potom zoberie vzorku.... Nerozumiem prečo mám tak dlho čakať... Mali ste niekto podobný problem???
Mne v r. 2013 diagnostikovali ťažku formu autoimunitnej hyperfuncie ŠZ. Po 5 mesiacoch tzv. "liečby" mi doktorka oznamila, ze SZ musi ist okamzite von. Naštastie, nasla som inu - skutočnu liečbu a dnes som zdravy človek s ukazkovymi hodnotami ŠZ, bez protilátok, bez akychkolvek liekov a citim sa vyborne. SZ je nesmierne dolezity organ. Hladajte skutocnu liecbu - jedna existuje, tu na slovensku. Ja som za nu nesmierne vdačna.
@athy a podelis sa s nami aj o info ktora je ta jedna liecba?
@barbara_lux rada by som dala na internet viac informacii, ale to bohuzial nejde.... ale ked budes hladat a pozorne citat, tak ju najdes. Kamaratka mala tiez hashimotovu tyreoiditidu (tj. autoimunitnu hypofunkciu), dnes je zdrava, neuziva ziadne lieky a jej SZ vyraba tolko hormonov, kolko jej organizmus potrebuje.
@karolin55 ja tiez beriem 50mg a mam Hashimoto syndrom a mam hrcku 5x8mm, hrcky/uzliky su bezne,do 1cm sa vraj povazuje za nerizikove , nad 1cm beru vzorky kvoli dalsiemu postupu. Ja som zatial tiez na sledovani, ak sa zacne zvacsovat tak potom sa bude brat.