Štípu ma oči a som unavená aj cez deň

annamarin
17. máj 2021

Večer chodím skôr spať, ráno sa zobudzam sama od seba skôr ale stale ma stipu oci a som ďalej unavená. Cez den si musím zdriemnuť a aj tak idem skôr spať, lebo dlhšie nevydržím - a to aj keď 2 kavy si dám. Chýbajú mi nejaké vitamíny alebo mám ísť k doktorovi? Trvá to asi cca 2 týždne.

novorodicka352
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moniocko
17. máj 2021

@annamarin mna strasne rano stipali oci, ked som mala mikozu... Citala som, ze sa tak prejavuju plesne v tele... A moj muz mal pleseň na palci a tiez ho rano stipali oci, ked palec vyliecil, stipanie preslo 🙂

miska992
17. máj 2021

@annamarin umele slzy,nasad vitaminy, zmeraj tlak, popripade dkoc k obvodakovi na odber krvi.

annamarin
autor
17. máj 2021

@novorodicka352 Klitoralny orgazmus?? nechápem. Ale vitamíny skúsim doplniť. Vďaka

@moniocko Mykózu nemám ani plesne nemám. Ale zaujímavé. To by ma ani nenapadlo

@miska992 Noo k doktorovi velmi ist nechcem, lebo nie je to nejak velmi akutne. Ale tlak mám nízky celý život. Má to s tým niečo spoločné? Lebo poslednou dobou aj veľa prší, tak som rozmýšľala, či to nie je aj tým.

miska992
17. máj 2021

@annamarin nevudim do teba. Aj niektore ochorenia sa mozu prejavovat unavou. Pre lepsi pocit by som sla, 1 odber krvi ti neublizi

andreatytler
18. máj 2021

@annamarin Nebola si pred 2 tyzdnami ockovana proti Covidu?
Ja som bola velmi ospala cely tyzden po ockovani.

evinku
18. máj 2021

@annamarin nemáš alergiu?... Ja to mam teraz v tomto období, keď všetko kvitne... Ospala som, oči ma rezu aj keď idem spať a aj keď vstávam...

annamarin
autor
18. máj 2021

@andreatytler Pred pár dňami som sa bola ockovat modernou prvu davku a odvtedy pravda som este ospalejsia. Ale uz pred tym som to také mala.

annamarin
autor
18. máj 2021

@evinku Alergiu nemám, ale sucitim s tebou. Viem si predstaviť, aké to je. V detstve som tiež bola alergická na peľ a seno a kopu dalsich vecí. Celkom hardcore to je.

evinku
18. máj 2021

@annamarin ďakujem... Tak snáď je to len prechodom, počasím a očkovaním... Držím palce, nech sa to čím skôr vráti do normálu 😘

janka_01
13. feb 2023

@annamarin ahoj, zaistila si čo to nakoniec bolo?