Brala som antibiotika a zacalo ma tam dolu stipat.Porazi ma,nikdy som nemala mykozu a teraz toto... z pracovnych dovodov mozem najskor az zajtra ist ku gynekologicke a tak sa chcem spytat,ci volnopredajne pripravky zaberaju,ak ano,ktore su naj?
@hoblinka13 probiotika a jogurty,...
Nezaberaju,treba riadnu liecbu.
pocas braia antibiotik treba brat probiotika, najlepsie je ich jest dlhodobo aj niekolko mesiacov len tak preventivne
Dostat volnopredajne canesten cipky a mast. Urcite si to daj, lebo to bude len horsie. Stava sa to casto, pri poberani ATB.
Tabletky s lactobacilus acidophilus zaberaju, ja kupujem Inner health plus, ethical nutrients, ale neviem ci na Slovensku su, nejake ine ale budu
@hoblinka13 ... moze to byt po ATB .. narusila sa prirodzena flora v posve .... v lekarni sa opytaj urcite ti poradia .... canesten je asi taky najpredavanejsi a najrozsirenejsi ...... ale ak neprestane urcite by som odporucila aj navstevu lekara nie len samoliecbu ...
Mne sa aj zda,ze mi predpisala probiotika k nim,ale v lekarni mi nic nedali.Antiobitiotika som nemala 15 rokov a dufam,ze ich nebudem tak skoro potrebovat. Gynekologicka ma objednala na zajtra,snad dovtedy vydrzim
@hoblinka13 probiotika ti predpisat nemohla lebo tie sa kompletne platia ... to by si zbytocne platila za recept ... mohla ti ich max. odporucit ze ake ...
rady si tu uz dostala ... ja tiez odporucam cannesten a probiotika
@hoblinka13 Hylak kvapky, pre mna top. Probiotika sa nepredpisuju, ale dokupuju, to ti mala poradit lekarnicka. Inak je to normalny stav po antibiotikach. Ak by bolo velmi zle, MYcomax tabletka, zabera na 100%. Ale to ti zajtra predpise aj lekar, takze staci pockat.
Stalo sa vam pri mykoze,ze ste mali krvavy vytok?
Dobrý deň , chcela by som poprosiť o radu, lebo ja už si poradiť sama neviem a moja gynekologička má dovolenku..cca pred dvomi týždňami mi bola diagnostikovaná hemoragická cysta na vaječníku..mala som veľké bolesti..a k tomu aj zápal maternice..Dostala som antibiotickú masť Dalacin.., ktorý som riadne podľa návodu aplikovala..už pred dobratím som začala pociťovať pálenie a svrbenie v pošve.., k tomu sa pridružil výtok...☹(( Masť som už dobrala, ale ten výtok sa len a len zhoršuje..má zelenú farbu a je to dosť nepríjemné..Canesten akosi nezaberá, ani sprchovanie sa..som z toho dosť nervózna, lebo som čakala po tejto liečbe úľavu a nie takýto stav..Ide víkend a ja neviem čo mám robiť, keďže moja lekárka bude ordinovať až v pondelok....ako mi poradíte? ďakujem
@hoblinka13 cannesten mast a čipky