AHOJTE som tu nova a neviem ešte ako to tu funguje .
Ale chcem polozit otazkuu . MÓžu prsniky, štípať, rezať, pichať od chrbtice ?
@bambulienka25 zažili ste to ?
@bambulienka25 ale ako.dlho Vám to trvalo ? A ako ste to.citili ako ste to mali vy ??? lebo ja citim take ako štípkanie, rezanie raz na jedno prsniku raz na druhom a len tak zaštípe a prestane alrbo ked sa nechtiac dotknem.prsnika tak štipne ... boli ma.aj medzi lopatkami mam dost krivu chrbticu a teraz som.zacala chodit na rehabilitacie
Ahoj ani nevrav ja som to mala na ľavej strane hrozne niečo normálne som začala trpieť úzkosťou co som si myslela ze dostanem infarkt hrozne niečo a to ma ešte tlačili rebrá v ľavo do žalúdka a bývalo mi zle
@pupi2233 ale tak ta tiez na.prsnikoch stípkalo alebo rezalo ??
@jarkakkkkkk00 áno bolo to nepríjemné a ja mam dokonca skoliozu
@pupi2233 a.ako dlho ti to trvalo ??? No ja mam.velmi krivu chrbticu a ma.picha aj medzi lopatkami
@jarkakkkkkk00 presne to som mala aj ja hrozna bolesť medzi lopatkami ja som to mala od augusta do teraz a ešte ma to koľkokrát chytí aj srdce sa mi z tej bolesti rozbusi
@jarkakkkkkk00 áno a neskutočne bolestivo...ja som mala problém s hrudnou chrbticou a bolelo ma najmä ľavé podpazušie a celý prsník, neskutočne to štípalo a rezalo...rok som sa z toho dostávala, samé rehabilitácie a cvičenie...potom sa to semtam vyskytovalo, keď som si prežažila chrbticu, ale teraz už niekoľko rokov nič...ale ja mám skoliozu, celkovo polku tela posunutú, problém so sakroiliakálnymi klbmi a mnoho ďalších problémov s chrbticou a kĺbami...už som sa naučila žiť s bolesťou...ale určite smer obvodný lekár alebo keď to platí, že počas tejto situácie netreba odporúčanie, tak rovno za fyzio....nič iné ako cvičenie a rehabilitácie nepomôže....
@pupi2233 ta ja som.bola na masazi a od vtefy ma.tak ako keby zacalo boliet medzi lopatkami aj prsia ale chrbtica ma aj tak bolella stale
@gabika4 ci pana tak ja som tiez zacala chodit na rehabilitacie tak snad prejde .... takze take stipkanie rezanie prsnikov si mala od tej chrbtice ze to tak dokaze prrjst az do predu hej
@jarkakkkkkk00 presne...tiež som neverila, že to od chrbtice, ale bolo...ja som mala nenormálne bolesti, dokonca som to mala jeden čas začervenané (ale to som si mohla sama zaviniť, keďže som to často natierala a šúchala)...viac ako masáže pomohlo cvičenie a tabletky na uvoľnenie svalstva...rok som sa s tým pasovala, už som myslela, že to nikdy neprejde...ale pomohlo....áno, bolo to štípanie, rezanie, normálne ma to až pálilo...a pociťovala som to od pazuchy, cez celý prsník až do bradavky, dokonca i podprsenku som si dávala dole, keď som mohla...
@gabika4 panecky a nebala si sa ze.moze byt daco ine ?? Ja som stresovala ze daco ale ja som po porode bola na sono 3 krat behom.2 mesiacov lebo.som.mala hrcky od mlieka ta som.sa bala.som.sa objednala naposledy som bola koncom.septembra a.moja gynda ma uz ndchce vidiet ani lebo uz ze mam aj sono dobre aj ona ma vysetrovala a ze od.chrbtice to mam a viem.ze ma boli aj medzi lopatkami , dokonca mi aj ako keby vybrovala jrdna strana ramena neviem preco
@jarkakkkkkk00 na 100% chrbtica...tiež som mala vyšetrené prsníky, dokonca som jeden čas chodila 2x ročne, keďže som mala a mám cysty...všetko v poriadku, len tá chrbtica...cítila som bolesť i medzi lopatkami i rameno, ale to ma netrápilo, len tá bolesť prsníka, to bolo neznesiteľné ...
@gabika4 u mna to zacalo tak ze sa mi tocilo v hlave. bala.som.sa tak som.isla na.ortopediu tam ze mam s.ovitu chrbticu krivu dost na rehabky som.nesla sak že neva ... potom.som.sa zobudila.raz a.ked.som.sa nahla tak ma.zacal.boliet ĺavy prsnik trvalo to mozno tyzden isla.som na masaz ze mozno pomoze uplne ze mam stuhnute vsetko potom.som jednu noc myslelala zd mam infarkt tak ma.pichalo pri srdci uplne cele prsia boleli takoj na druhy den do dr mojej ta mi dala infuzky a potom som.sa objednala na rehabilitacie . No a teraz ma.len tak štipe jak.pisem ze nie ani bolest alr sedim a naraz zaštipe prsnik alebo pichne potom.druhy a tak.dokola. alebo ked nieco robim nie ze stale alebo.ze sa to neda vydrzat ale len občas .
@jarkakkkkkk00 oh 5ak stavy na infarkt mam doteraz 😃... To je hrudna chrbtica, hocikedy sa ani nadýchnuť nemôžem, ako má tlačí na hrudi, až mdloby mam... Krcnu mam tiež na prd, ale ja pravidelne cvičím cviky, keďže mne lekárka vtedy predpísala masážne, procedúry + ma učili cvičiť... Inak i dorsiflex tablety pomáhajú, uvoľnia svaly, ale tie sú na predpis... Chrbtica je základ tela, ak ten je pokazený, kazí sa všetko... Človek si i nervy zničí kvôli strachu, ktorý vedia vyvolať problémy s chrbticou... Ja sa s tým trápim už od puberty a zhoršilo sa všetko po páde na schodoch a po autonehode.... Dovtedy som mala v úvodzovkách len skoliozu, keby som vedela, čo mi spôsobí, tak by som v detstve viac cvičila a neflákala všetko 😥
@jarkakkkkkk00 kojis? Ja som mala taketo bolesti pri mykoze bradaviek, prejavuje sa svrbenim bradaviek, zacervenanim, pichlavou bolestou od bradavky az do chrbta, rezanim pri kojeni atd
ahojte, stara tema ale nechcem zakladat novu… mna to zacalo tiez stipat ale akoby len koža alebo tesne pod kožou aj vy ste to tak mali? alebo ked sa kože dotknem tak take akoby bola popalena.