Ahojte včera ma ustipla osa do vnútornej strany prsta na nohe a dnes to mam takéto. Včera som to tiež mala červené ale menej mala som aj opuchnuté a bolelo. Dala som si nato včera ocot, studené, fenistil, nejaký roztok co sestra kúpila v lekárni na stipance, aj zodac som si dala. Dnes som v práci tak som si dala octanovy krém ale nepomáha to. Čo si mám nato už dat?
@1xenia1 no víno by som musela kúpiť to nemám doma asi 😀 lebo už neviem ze co si nato dat a teraz to strašne svrbí
Myslím že si nato dávaš všetko čo treba. Daj tomu čas a prejde to. Mňa osa postipala do ukazováku a dala mi doň 4 zihadla,bol to moment oberala som papriku a tá mrcha tam bola schovaná. Ruku som mala opuchnutu až po lakeť 2 dni až potom to začalo odpúchať. A raz som si na osu aj sadla, tam sa mi ušlo 1 žihadlo🙂
@marygk no najhoršie je to ze som v práci a nevládzem chodiť nato prst už ani ne zohnem nemôžem mať ponozku na tom lebo mi to vadí. V práci nosím zdravotnícke šľapky tie plne nie otvorené a zle sa mi chodí neviem ani v slapkach ani v tom
Otca raz tak poštípala osa do prsta. Tri dni to mal spuchnuté, lebo samozrejme on hrdina si na to nebude nič dávať. Ake nakoniec sme mu urobili vínový obklad s bravčovou masťou a na druhý deň bolo po opuchu.