Dobrý deň. Stretol sa prosím niekto s takouto reakciou na štípance od komára? Najskôr to mala dcérka opuchnuté,neskôr to mala ohraničené a potom sa jej spravil vodnaty pľuzgier v strede. Kliešťa určite nemala, ma viac stipancov v priebehu pár dní.. prvý štípanec mala v pondelok, taktiež sa jej spravil pľuzgier vodnaty 🤷 dodnes nezmizol. Zajtra pôjdem k dr len chceme vedieť váš názor a skúsenosti.ci ste sa s tým niekto stretli 😞 prikladám foto
ja ta nechcem strasit ale moja velmi dobra kamoska mala podobnu reakciu a zistili jej boreliozu, dostala ju od komara 🤷♀️ moze to byt hlupost ale aj nemusi, ja by som mozno tomu lekarovi sla, lebo na tejto druhej fotke vidno, ze to nie je bezna reakcia na ustipnutie
aj do googla, ked si das vyhladat, vyzera to velmi podobne
@petamich to ma presne aj napadlo.lennmi je čudné že by sa ten fľak tak rýchlo ukázal?uštipnutie to má od včera.teda dnes ráno som si všimla..včera ešte nemala...až mi je zle...ja som teraz douzivala 40 daňové ATB presne kôli borelióze (tiež uštipnutie komárom) ale mne sa fľak ukázal na inom mieste, a po dlhšom čase.no zajtrajší s ňou hneď pôjdem k dr...
To nie je borelióza ... tá, ak je, sa ukáže neskôr ... miesto vpichu a okolie už je vyhojené, len v okolí sa vytvorí kruh ... pozri, ak sa Ti to nezdá, choď k doktorke, no moja dcéra máva také reakcie na štípance, že toto mi príde úplne štandardná reakcia na druhý deň od uštipnutia.
@zabka2019
@dzulli1980
@nikpa
@petamich uvidím teda aké to bude mať zajtra 🤷 hádam to nebude nič hrozné 🤨 nikdy nemala takú reakciu na uštipnutie.dakujem baby 🙂
Moja dcera mava taketo reakcie, ale ona je alergicka na ustipnutie, ci uz je to komar, osa, vcela, iny hmyz. Do druheho dna to ma velke, naposledy cez pol stehna. Pre istotu to sledujte a ak sa to bude zvacsovat, smer dr., pohotovost, bude treba atb.
@majusss Aj moja máva takéto reakcie na uštipnutie, preto sa mi to autorkinej dcéry zdá v norme.
@ivanakaka nakoniec reakcia na uštipnutie komárom..večer sa jej to ešte zhoršilo, neskutočný pľuzgier..stipnuta bola aj pri členkoch a na stehne...tiež sa jej to ohranicilo, navrel obrovský vodnaty pľuzgier...dali sme dithiaden na noc..už to má krajšie našťastie, ale vyľakalo má to...stále hovorí že ju to bolí, a aj v noci katastrofa...
Veď to je úplne štandardná reakcia na uštipnutie, prečo chceš s tým ísť k lekárovi?
@zabka2019