Štípance od komára a komár nikde

15. feb 2024

Ženy ja už som zúfalá 😂
Mam stipance od komára už dva dni na tele , teda takto... stipanec sa objaví napr na bruchu za pol hodinu tam nieje alebo aj menej a zrazu je na ruke , potom na chrbte potom na prsiach a takto dookola už dva dni . Komára som nikde nenašla a aj keby tak ako by bolo možné že takto po tele to koluje keď si mením veci každý chvíľu sprchuje a všetko ja tomu nerozumiem .

viestta
15. feb 2024

Nie je to zihlavka?

svetlonos
15. feb 2024

To nebude stipanec od komara. Viem, ze setom takto "cestuju" flaky po tele.

reanda
15. feb 2024

precitam temu, ze stipance od komara, si hovorim, komu sibe, komare vo februari? prejde desat minut, mna zacnu svrbiet obe nohy, rozmyslam, co sa deje, ci sa to ozyva ta pecen obalena tukom, co mi tu nedavno niektora priala 😀 a pozriem na stenu a tam komar 😲
tato stranka je fakt nebezpecna 😀

autor
15. feb 2024

@viestta rozmýšľala som nad tým, len neviem ci žihľavka môže mať aj taky prejav ze je vždy tam jeden stipanec ..nie viac na tom mieste

autor
15. feb 2024

@reanda 😂 😂 som sa schuti zasmiala

autor
15. feb 2024

@svetlonos nerozumiem velmi

loliki
15. feb 2024

Môže to byť nejaká iná "háveď". Vymeň oblečenie, prezleč posteľ....

autor
15. feb 2024

@loliki všetko som spravila aj som sa 4x za deň prezliekla dnes schválne nak to odsledujem a ajtak

loliki
15. feb 2024

Alergia? Vyšetrenie u kožnej?

svetlonos
16. feb 2024

Ahoj, male deti maju niekedy taku vyrazku, ktora sa objavuje vzdy na inom mieste, tak ako to ty opisujes. Ale ak tebe pribudaju stale nove stipance, tak ti prajem aby si rychlo prisla na dovod. A pokial je to nejaka havedz v uzbe, tak aby si sa jej rychlo zbavila.

andula1961
16. feb 2024

niektora havet vychadza v noci