Stihli ste si vybrať vitamínové balíčky pre učiteľov od Dôvery?

gloglo77
21. jan 2021

Mamky - učiteľky.👧
Tie, ktoré ste dostali certifikát (ste registrovane na www.zborovna.sk), že si môžete v poisťovni dôvera vybrať vitamínové balíčky - stihli ste si ich vybrať?

Moj prípad: Ja som certifikát dostala koncom decembra, nevyhovovalo mi cestovať do okr.mesta, išiel manžel s tým, že som mu dala 2 certifikáty (aj pre kolegynku) keďže sa neodporučalo zbytočne cestovať... Mila pani v DOVERE mu povedala, že aj ked ma nase certifikaty, obcianske preukazy, karticky poistenca - balíčky mu NEVYDA, že musime prist kazda a osobne aj keby sme si kvoli tom museli dovlenku zobrať. Inak nam balicek prepadne (im zostane)...
Tak sme sa dohodli, že pojdeme po sviatkoch... ale žiaľ, od 1.1. 2021 (zatial do 24.1.) je DOVERA zavreta - veď pandemia (nemožu riskovať svoje zdravie a byť AŽ s jednym človekom s RUŠKOM na tvari v miestnosti...).

Máte info, že sa bude predlžovat vydavanie vit. balickov ak sa poistovne neotvoria do konca mesiaca?

Pravdpovediac, my tie vitaminy doma ani nejeme, ale urcite by sa niekomu v praci zišli (nie všetci dostali certifikat) ...a keď už raz na to mame pravo, tak prečo by som si ich nemohla vybrať? Cele to osone vyzdvihnutie je v dnesnej dobe divné... A nemienim ich nechat nejakej pani, ktora na rozdiel od nas nepracuje s 25 a viac detmi bez rušok cely den...

ivanka85
21. jan 2021

Ja som bola raz niekedy v polovici decembra, ale mali obed😊nemohla som cakat, ale kolegovia sli v ten den neskor, tak som im dala certifikat a ostatne doklady, ale pani im balicek nevydala, len do vlastnych ruk..ked som sa tam konecne dostala pred Vianocami, balicky uz nemali a mam prist v januari😊tak uvidime..

tilko
21. jan 2021

pobočky poisťovne dôvera majú na svojej stránke momentálne upozornenie, že sú zavreté do 7.2.2021 a ešte som našla aj vyjadrenie k vitamínovým balíčkom...

Učitelia, ktorí majú certifikát vygenerovaný, si môžu balíček v našich pobočkách prebrať od znovu otvorenia pobočiek až do 26. februára. Prebratie vitamínového balíčka je možné len osobne s vlastným certifikátom a len v pobočkách Dôvery.

miskajerry
21. jan 2021

ja som stihla

bubuliatkova
19. feb 2021

Nie, nestihla. A pozerám, že už ani nevyberiem. U nás pobočka aj budúci týždeň zatvorená.
Gratulujem k akcii, vydarila sa!

hande3012
26. feb 2021

Tiež som nestihla vybrať, keďže pobočka je zatvorená...ale čítala som na nete, že predĺžili termín až do 31.marca, tak snáď sa podarí, ak vôbec dovtedy otvoria...🙂

carmen23
26. máj 2021

Ahojte, neda sa mi nereagovat na vase komentare. Pracujem v dovere a velmi zle sa mi cita ako ste nespokojne podaktore s benefitom!!!aj pre NEpoistencov dovery. Ktora poistovna vam dala nieco navyse a myslela na vas? A to ze sa to dalo prevziat osobne, su na to iste pravidla/prespisy. Hlavne GDPR (ochrana osobnych udajov)
Pobocky su otvorene od 8 do 16:00takze predpokladali ze niekedy sa cas najde na vybratie. Verte mi dovera si to nevymyslela ze bude zatvorena aby ste sa k tym vitaminom nedostali. Bolo to nariadenie od statu. A ked bolo treba cestovat za tymi vitaminmi...🤔 nebolo to povinne, iba mala pozornost pre vas. Ale ako vidim uz ani to nestaci. A mimochodom,
1.akcia trva do konca maja. Aj takto sme vyhoveli tym co to nestihli nakolko boli pobocky zatvorene
2. Balicky sa dali vybrat na zaklade splnomocnenia, ako aj na inych uradoch...na poste neviem ci vydaju list do vlastnych ruk inym osobam...len tak ze ma niekto niekoho obciansky preukaz (a ked ano tak cele zle)
3. Nevybrate balicky si nemozeme zobrat domov lebo je na to presny inventar, kolko sme mali na pobocke kolko sme vydali...a predstavte si dovera je taka laskava ze tie balicky ktore neboli vybrate zoberu do socialnych domovov alebo takym ludom ktory to potrebuju a nemaju na to.
Takze asi tolko o poistovni a vy len frflite dalej...nespokojnost nadovsetko 😢😢😢
@gloglo77
@bubuliatkova

tilko
26. máj 2021

@carmen23 myslím si, že väčšina to už využila...to bola asi len predčasná panika...😉

carmen23
26. máj 2021

@tilko tak to ma tesi 🥰🥰