Štiepenie nechta

zabina27
29. júl 2015

Neviete mi poradiť, aký môže byť dôvod, že sa mi vždy naštiepi a následne teda zalomí necht na palci na nohe, ale vždy len na tom istom jednom mieste... Už dlhšie sa mi to robí, v zime, lete, čiže od topánok to nemôže byť, nie je to príjemné, keď sa mi to stane v "sandálovom čase". nie a nie teda poriadne dorásť. Kedysi sa mi to robilo na ruke na jednom prste, ale neviem, ako a kedy to prešlo. Ostatné sa mi neštiepia, aký môže byť problém?

majulienk
29. júl 2015

Ahoj, prave mame rovvnaky problem. Drobcovi sa stale kolmo lame iba necht na palci. Nie je to o topankach, lebo sa mu to robi aj v sandalach. Pediatricka mi poradila aby som skusila nalakovat necht lakom Evelin svajciarskej vyroby. Vraj je super vytvrdzujuci a jej velmi pomohol. Maju ho v 101drogerie. Este ti neviem povedat vysledok, lebo len dnes sme ho 1x pouzili. Ak vraj nepomoze, treba ist na kozne...

zabina27
autor
29. júl 2015

@majulienk uf, nechce sa mi to riesit az koznym... ale zase - to je riesenie lakovat? dokedy? akoze, mne ide o mna, dospelu, takze kludne by som lakovala, ale dietatu by som asi nie. ale daj vediet, ci to funguje

majulienk
29. júl 2015

@zabina27 jasne ze nie dlhodobo. Ide len o to aby sa necht zregeneroval 😉