Ahojte, mám otázku. Minulý rok mi dala zubárka na predné zubu mostík. Pod nim mám živé, zbrusene zuby. Ako to je v prípade, že jeden z nich začne bolieť? To sa musí dať mostík dolu aj keď je napevno? Je to náročný výkon? Napríklad urobili by to aj na zubnej pohotovosti? Len ma to zaujíma. Ďakujem.
Nie nebude ti dávať mostík dole, otvorila by ti zub cez korunku a spravila endo osetrenie
A neviete ako sa postupuje ak rozbolí zub pod mostíkom ktorý je nalepený len dočasne, nie ešte napevno?
Ďakujem za odpovede. Aj ľutujem mostík, zbytočne som si dala zbrusit dva zdravé zuby. A používate ústnu sprchu?
@zlatovlaska123 keď to máš len dočasne, ľahko ti ho dá zubárka dolu
Ja nepoužívam sprchu ani ju nemám. Tiež som občas ľutovala, ale zrovna nedávno mi môj zubár povedal, že radšej mať mostík a svoje vlastné zuby pod ním, ako mať implantáty.... možno to nemusí byť úplne pravda,ale sama som to trošku prehodnotila a zmierila sa s tým .. asi aj záleží kde konkrétne je
Môžem.otazku? Prečo ľutujete mostík? Pýtam sa preto lebo so ho chceme dať.. 🙂 ďakujem za odpoveď
Mostík je samozrejme možné dať dole, majú na to príslušné vybavenie. Zub opraviť, len je otázne, či bude sedieť potom mostík. Na pohotovosti by som to nerobila. Pre nedostatok času sa budú k mostíku správať nesetrne a môžu ho aj poškodiť. O tom je pohotovosť, rýchlo zbaviť bolesti kopu ľudí. Objednaj sa k svojej lekárke.