Šteklenie na hrudi

21. feb 2022

Samozrejme budem zajtra volat doktorovi, len ma zaujima, ci ste sa s takym niecim nestretli, lebo ja prvykrat. Hlavne v klude pridu na mna take vlny po hrudniku a zakonci sa to takym neprijemnym pocitom v krku akoby steklenie. a obas si musim z toho zakaslat. Tlak mam 119/81 a tep v priemere 75. Ale stale sa pozorujem lebo som z toho nervozna, tak kolise.

lasoli
22. feb 2022

a nemas,kasel,sopel?Ja som mala take steklenie na konci jazyka ale mala som aj kasel od dcery,cizeto nejaka bakteria sposobovala.

marika1066
14. feb 2023

Prosím ťa už vieš z čoho si to mala? Ja mám to iste, dnes v obchode som taký tlak na hrudi cítila a šteklenie a prišlo mi na odpadnutie ale prešlo mi to, a aj predtým sa mi stalo pár krát že som zacítila šteklenie na hrudi až som musela zakaslať a taký tlak

keityyy
3. jan 2024

Dobrý deň, prosím Vás z čoho ste to mali? Mám niečo podobné. Lekárka nič nezistila. Len problémy s chrbticou. Mala som to asi pred dvoma mesiacmi, prestalo a teraz opäť. Cítim ako by som bola chorá na prieduškach a občas si potrebujem odkašlať, trochu akoby šteklenie v krku. Nemôžem povedať, že by to bola bolesť ale je to veľmi nepríjemné. Ďakujem.