Dobrý deň chcela by som sa opýtať aký máte názor na očkovanie moja dcéra by sa chcela dať zaočkovať ale ja mám z toho zlý pocit . Ste zaočkovany alebo máte svoje deti zaočkované , a ako to znášajú ?
vsak si ten svoj zly pocit kludne maj a hyckaj co ti hrdlo raci
dcera, ak je dospela, si moze robit co chce
Koľko má rokov?
Moja sa dala zaočkovať v 17 a absolútne žiadny problém nebol. Ani nikto iný z našej rodiny nemal ťažkosti.
A kolko ma tvoja dcera rokov? co na to pediatricka?z tych starsich deti poznam vela zaockovanych, z mensich nikoho.
Ja osobne nerozmyslam nad ockovanim vobec (moj ma 10r), kezde ani v zahranici ho takymto detom neodporucaju, este sa im buduje imunita atd. Ak do tej starsej skupiny patri, ktoru normalne dlhsie ockuju, tak by som sa dohodla s dcerou, je to na vas aj podla jej zdravotneho stavu.
a o akom ockovani sa bavime?
S manželom sme očkovaní. Syn má 9 a zaočkovaný nie je.
@annamama2 Ja mám 9 ročnú, všetci sme zaočkovaní ale pred jej očkovaním mám rešpekt, neviem, možno je to hlúposť, ale v puberte ( pomaly jej začína a to nesudim podľa správania, ale to tu nechcem rozpisovať) sa bojím vakcín, nakolko je to zásah do tela v ktorom aj tak buble kokteil hormonov. Po 15tich by som s kludom dala zaočkovať aj dceru ak by chcela. Bratranec má 16 a bol na očkovaní asi pred 3 mesiacmi a všetko ok, druhý skoro 18ročný mal veľmi nizky tlak bezprostredne po očkovaní, bola s nim ale teta, doviezla ho domov, bolo mu fyzicky zle ,ale do 2 hodín to prešlo, Tiež su tomu už cca 2-3 mesiace a všetko ok.
sme očkovaní celá rodina,dospelé deti aj tehotná dcéra aj 15r. syn je po očkovaní a pôjdeme aj na 3.dávku
Moje 3deti su vsetky proti Covidu ockovane, vek 22. 21 a 16. Bez problemov.
@sarinka2012 a akú vakcínu pfizer alebo moderna
@vanda323naša pediatrička nám to odporučila ale chcela by som počuť aj ľudí ktorý s tým majú skusenosti
@annamama2 z tejto témy u bude totálna hádka.
Radšej sa poraď so svojou/dcérinou pediatrickou ako tu. Tu aj tak normálnu odpoved nedostanes