Ahojte baby začala som pracovať z mary kay a rada by som vedela aký máte na to názor a či ste z mary spokojne alebo nie ;) ďakujem za názory či budú zle alebo dobre ;)
Veľa ľudí si MK chváli, ale ja som s tým po roku objednávania skončila. Áno, chemia je v tej kozmetike, hroznú pleť som po nej mala a vždy bolo potrebné robiť objednávky a otravovať známych, čo nie je môj štýl. Za mňa tiež nie. Negatívna skusenost.
mne velmi pomohla , mam krajsiu plet a nepredavam ju
pride mi trochu draha ale tiez ma zaujimaju nazory a skusenosti bab, nakolko som rozmyslala nad kremami, zeby som si objednala😕
time wise sera su podla mna dobre, ostatne sa da inde kupit lacnejsie a aj v prirodnej variante bez tolkej chemie
Ja ju používam niekoľko rokov a som spokojná, výrobky MK si objednávam z Notina 🙂
Tak ja som kedysi chcela robit s mk,bola som na par hodinlach krasy,konferencii...ale nemala som prachy nato aby som s tym robila 😉 nakolko ked sa chces tomu venovat tak treba do toho vrazit vela penazi. Nedavno som bola tiez na hodinke krasy. Plet som mala potom este 4 dni samu vyrazku,alergicka reakcia. Takze za mna uz nikdy viac. Plus plet taka mastna.... Akurat make up je celkom ok. A napr. Dekoracna kozmetika porovnatelna s hociakou inou lacnou.
Ďakujem ;)
@blondynkab pyramída plná chémie. Za mňa nie.